Tack så mycket för alla grattis, både här och på andra ställen, efter Ironman Kalmar! Vad kul att ni gillade min race report. Det är svårt ibland att få med allt, känslor, intryck, men jag gillar själv att minnas tävlingsdagen. För som sagt, det känns mest som en dröm såhär efteråt. Jag tror faktiskt inte det sjunkit in än.

Veckan som varit har varit min kom-igång-vecka. Rätt lugn träning, och jag har mest haft fokus på att ryggen ska kännas ok. Den var ju rätt stel efter förra helgen. Men dag för dag så har musklerna släppt det krampaktiga taget, och så har jag kunnat röra mig mer och mer.

Det har blivit lite promenerande i veckan, för att iaf röra på mig litegrann. Sen har jag börjat försiktigt med 2 kortare simpass (drygt 2000m vardera) och en längre rask promenad. Igår lördag ville jag komma igång mer, så jag gick på ett grymt spinningpass. 90 min med Disco-Glenn. Det är mitt favoritpass, och jag blir aldrig besviken. Bra musik, skön housemusik, och bra intervaller. Vi körde både korta 30/30, samt 15/45 sekunders, samt intervaller strax under tröskeln med trappan 2-4-6-8-6-4-2 minuter. Det var riktigt skönt att köra på och svettas ordentligt. Musklerna blev varma och sköna. Men jag tog det ändå “lite” lugnt. Försöker lyssna på kroppen nu.

Idag stack jag ut och cyklade ute istället. Det blev 3h på Färingsö, mina cykelhoods. Där känner jag igen mig och känner mig trygg. Jag lärde mig faktiskt av mina “misstag” i somras när jag cyklade en vecka både efter IM Texas OCH Vätternrundan. Oj vad jag hade ont i benen då. Nu var jag klok och väntade 2 veckor, och idag kändes benen helt ok.

Jag tog det rätt lugnt iaf, men det var riktigt skönt att vara ute och cykla. Det blev en lugn vecka för att starta igång igen. Men nästa mål är ju Ironman Florida i början på november, så nu ska jag träna på bra inför den! Laddar om, och ser fram emot höstträningen!

Lugn vecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *