Okej nu vet jag. Det är nästan bevisat faktiskt. Har kanske hänt förut också men att jag inte förstått, det är ju verkligen något man får passa sig för!

Man kan alltså inte nämna “frisk” eller “aldrig varit sjuk” öppet, det är bara något man får tänka tyst. För så fort man nämner “Men viktigast nu är att vara hel och frisk så att jag kan träna!”. Vad tror ni händer? Jo jag blir drabbad av förkylningen/halsontet/febern som härjar.

Kan ju hända att jag pendlar, eller att kollegor går halvsjuka på jobbet (ogilla på den!). Eller så är det för att jag sa på bloggen att jag ville vara frisk! Typiskt!

Jag har alltså varit krasslig hela helgen fram till nu. Inte roligt, utan väldigt segt, och nu är det snart kris av att vila så mycket, att jag blir frustrerad och klättrar på väggarna. Så nu blir det snart lite träning igen. Musklerna har ju iallafall fått vila, det är ju bra. Och så har jag bockat av förkylningen som går. Då är jag safe nu då? Eller ja just ja, det fick man ju inte säga högt!

Te i mängder, frukt i mängder. Har hjälpt! (Samt lite förkylningsmedicin från USA)

Varit krasslig

4 reaktion på “Varit krasslig

 • 15 september, 2012 kl. 04:13
  Permalänk

  Samma här… Hatar att vara sjuk.
  Öroninflammation och feber är det på den här sidan av landet…

  Men snart är vi tillbaka!

  Svar
  • 16 september, 2012 kl. 21:30
   Permalänk

   Usch! Hoppas du kryat på dig nu!

   Svar
 • 20 september, 2012 kl. 07:41
  Permalänk

  Är den den där förkylningsmedicinen som sägs bota allt och som skulle vara förbjuden om den fanns i Sverige? Eller ja, som är förbjuden och därför inte finns i Sverige. I sådana fall, är det den som jag ska införskaffa så fort jag får tillfälle!

  Svar
  • 20 september, 2012 kl. 22:33
   Permalänk

   Ja typ. Finns många mediciner receptfritt i USA som är lite starkare än vad man kan få tag i i Sverige (receptfritt). Sen vet man aldrig om det bara botar symptomen eller verkligen hjälper ;)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *