Sådär. Då var jag igång igen! Tillbaka till träningen som får mig att må bra och hålla mig glad! Efter krassligheten började jag sen med att besöka min massör igen. Och vet ni, den där knappa veckan extravila var nog bara precis vad min kropp behövde. Även med vila fanns det saker att jobba på i musklerna. Men det blev en bra genomgång och startskottet för träningen.

Så veckan har bjudit på lite blandad träning. 2 simpass med Human Ambition-gänget. Första simpasset kändes sjukt bra. Bara forsade fram, iaf kändes det så. Att träna utvilad är kanske inte helt fel ändå! Liknande känsla hade jag på mitt löppass i fredags. Jag sprang lite lugnt i 45 min. Första löpningen sen Bellmanstafetten och jag förväntade mig en tung känsla. Men det kändes underbart att springa. Löpning är verkligen toppen! På veckans andra simpass kom dock verkligheten ifatt och jag var redan lite seg i armarna. Träningsvärk? Ser man på!

Helgen bjöd på simning som sagt igår, följt av ett 90 min spinningpass hos Disco-Glenn. Liknande upplägg med många intervaller, korta och långa, men accompanjerat av lite ny musik. Housemusik är det alltså, inte disco om man kan tro så på namnet. Och jag är väldigt glad för musiksmaken, tur att det inte är t.ex. schlager, som en annan stammis egentligen önskat ;)

Idag har jag varit ute och cyklat! Ute på mina favoritöar, Mälaröarna. Det var en perfekt höstdag. Soligt, blå himmel, höstsvalt och rejäl vind. Men vinden är min vän, eller nåt? Det blev grymt bra träning. Jag mötte upp med Anders, som också ska köra Florida, och vi körde ett pass med IM-intervaller i. Det blev 3x20min IM-fokus. Inte så mycket fart för min del, men fokus på kontrollerad körning i tempobågen. Jag fick ihop 10 mil och det fick räcka gott idag. Blev trött ändå!

Nu är jag igång igen och jag vågar knappt säga vad nedräkningen till Florida står på, men nu jobbar jag vidare med träningen. Man kan ju alltid hoppas på en fin höst och att det går att cykla ute ända fram tills jag åker till USA!

Triathlon i helgens korsord, både bild och en fråga. Betyder att alla vet vad triathlon är nu va?

Körde bil för att åka cykel. Eller åka bil för att köra cykel?


Glad och nöjd efter 10 mil på hojen

Höstkittad från Craft. Jag höll mig varm och glad idag!

Höstträningshelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *