Nu var det ny vecka och denna var redan över för min del. Kort vecka och redan helg alltså! I vanliga fall har jag ju långhelg varje helg med fre-sön, men denna vecka fick jag till en ledig torsdag också.

Det här med långhelger passar extra bra nu i höst. Då jag hållt på med lägenhetsförsäljning (äntligen klart!) och väntar på mitt nya boende inne i stan, bor jag preliminärt ute i förorten nu några månader i höst. Pendlar ca 3 timmar om dagen, och det är jobbigt. Jag blir trött! Jag kan säga att jag har ju väldigt mycket mer förståelse nu för att folk som pendlar faktiskt inte alls har lust eller hinner träna 10 timmar i veckan. Man är ju helt seg när man kommer hem (efter buss, tunnelbana OCH pendeltåg, och bil).

Men min plan är iaf att träna 1 gång per dag (eller ha vilodagarna på) mån-tors, för att sedan träna mer under mina långhelger. Bor man i stan kan man träna 2 ggr per dag på vardagarna, iaf om man har lust. Nu hinner jag tyvärr inte det.

Denna veckan har det blivit 2 pass, om man inte räknar massage som ett pass ändå. Jag är glad att min massör Karin kan ta ut sina aggressioner på mig under massagen. ;) Jäklar vad stel jag var och vad ont det gör! Men efteråt får jag fluffigare muskler och så mår kroppen bättre.

Förutom massage har jag hängt på gymmet. En kväll blev det styrketräning på SATS Södra Station. Nytt gym för min del så mitt pass tog lite längre tid, då jag fick testa mig fram på nya maskiner/vikter. Körde axlar, rygg, core och faktiskt ben igen. Styrketräningen får hjälpa mig hålla ihop nu hela säsongen ut!

Igår var jag på SATS Medis och körde Glenns 90 min spinningpass. Bästa spinningpasset enligt mig, och jag gillar alla intervaller. Korta, långa, igångdrag, tröskelintervaller. Allt möjligt får vi ihop och det är skönt att träna sig riktigt trött!

Så det var den korta veckan det. Idag körde jag ner till Öland. Körde igenom både solsken, regnskurar och stark vind. Det blir intressant vad det blir för väder nu under min spontana träningshelg här nere. En del cykling är det tänkt iaf! Det är tur att jag är regntålig!


Här cyklade jag sist jag var här! Snabbt!

Kort vecka

4 reaktion på “Kort vecka

  • 22 september, 2012 kl. 20:47
   Permalänk

   Haha, precis! :)

   Svar
 • 22 september, 2012 kl. 18:03
  Permalänk

  Ser lite småruggit ut, tur att vi slapp det vädret under kalmar!=)

  Svar
  • 22 september, 2012 kl. 20:48
   Permalänk

   Verkligen! Idag blev det 10 mil i ösregn. Inte lika härligt som Ironman Kalmar!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *