Oj vilken fin höstdag det var idag! Hoppas ni alla var ute och njöt av den, annars missade ni något! Jag var ute på en solotur cykling ut på mina favoritöar.

Jag började dock med uppvärmning i form av flyttstädning och trappträning. Tömde ett vindsförråd, 5 trappor upp utan hiss. 2 timmar av det och sen var jag varm! Men nu är det fixat (och lägenheten såld), och jag kan bara foka på träningen sista veckorna inför tävlingen!

Jag cyklade sen ut mot Färingsö från stan, första milen blev då transportsträcka som vanligt. Det var en riktigt fin dag. Solen sken, dock rätt lågt, och vinden blåste på, men inte alls som Ölandsvinden förra helgen, så nu tyckte jag det knappt kändes ;)

Jag hade höstcykelkläderna på, flera lager på och en lite tjockare windstopperjacka. Det var skönt och jag höll värmen hela passet. Jag cyklade på själv där ute på Färingsö. Vanliga rundan runt hela ön, med lite bonusmil på Björkvikslingan som vanligt. Där är absolut bäst för intervaller, knappt någon trafik alls och bra blandning av böljande backar/flackt.

Jag fortsatte sen vanliga slingan runt och blev riktigt glad. Det var nyasfalterat på flera sträckor och där gick det riktigt fort. Susade nästan fram som om jag haft tävlingshjulen på! Kunde drömma mig bort mot en snabb cykling på någon tävling. Känslan var bra idag, jag kunde äntligen köra på som vanligt, helt utan någon känning i ryggen. Riktigt gött! Fick ihop drygt 10 mil idag och var nöjd med det.

En fin höstdag alltså! Så här får det gärna vara i oktober också! Nån som blir sugen på att hänga med nästa helg då? (fiskar vidare) 

Härlig höstcykling

4 reaktion på “Härlig höstcykling

 • 30 september, 2012 kl. 22:11
  Permalänk

  Åh vad härligt att du är på gång 100% igen och ja, jag har varit ute hela dagen! Underbart med sol! =)

  Svar
  • 30 september, 2012 kl. 22:39
   Permalänk

   Tack Karla! Man uppskattar verkligen att vara hel när man haft ont. Ja visst var solen skön, cykelbrännan för hösten inkluderar bara näsa + kinder dock! :)

   Svar
 • 4 oktober, 2012 kl. 22:27
  Permalänk

  Ser härligt ut med höstcykling. Var det mycket cyklister ute ihelgen som var? Eller har det blivit lugnare?

  Svar
  • 5 oktober, 2012 kl. 21:23
   Permalänk

   Det var härligt! Mycket lugnare där ute nu, men ändå en del hardcore-cyklister kvar :)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *