Äntligen måndag och en hel ny vecka att ta sig an! Jag började veckan med den viktiga träningen – styrketräningen. Nu känns ryggen väldigt mycket bättre, så det är skönt. Men då gäller det att inte bara slappna av, utan nu ska jag jobba på att behålla en stark kropp framöver.

Jag var på SATS Södra ikväll och körde mitt styrkepass. Körde rodd som uppvärmning i 15 min och då blev både rygg och ben varma, gött! Sen körde jag på med axlar, rygg, ben och core i dryga timmen. Fick bra känsla i musklerna och nu var det “mer” än bara rehabträning: tyngre vikter och färre reps.

Det blir fler gånger på gymmet i veckan. Uteträningen är härlig, men inneträningen behövs!


Vilken poser!


Hur tar man en bra bild på ryggen egentligen?

En stark rygg tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *