Hösten är här. Det är svalare och blir bara mörkare och mörkare. Men det är nu jag kom på att morgonträning vore fint! Har försökt många morgnar men inte riktigt orkat upp. Men så bestämde jag mig, alltså bestämde mig på riktigt, och så plötsligt var det “lätt” att komma ut imorse!

Jag hade bestämt att köra ett sorts löptest för ryggen. Max 30 min löpning lugnt för att se om ryggen fixade löpningen. Löpningen sliter en del, och speciellt när musklerna är sneda eller trötta, då blir det tufft. Så 30 min imorse medans solen gick upp. Då joggade jag runt, runt på min egna lilla löpbana i parken här i Södertälje. Tur man inte är så petig med att se något nytt. Blev väl en 10 varv eller nåt sånt innan jag fått ihop 5km.

Jag var trött, men vaknade lugnt och lyssnade på min favoritmusik. Jag jobbade med hållningen och små, lätta steg, och så kändes det rätt ok i ryggen ändå.

Resten av dagen har handlat om justering. Jag var förbi naprapaten imorse och idrottsmassören ikväll. Nu ska det minsann bli ordning med den här kroppen! Och ja, det går på rätt håll! :)

Morgonträning

2 reaktion på “Morgonträning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *