Idag blev det fler cykelmil incashade i min träningsbank. Solsken, blå himmel, fina höstfärger, och en rätt rejäl höstvind! Ujj vad det blåste! Men sålänge jag har rätt antal lager kläder på mig, och bara struntar i att titta på hastighetsmätaren, så kan jag drömma mig bort till en sommardag istället. Sommar, sol och kanske medvind. Idag var det mest motvind, men kul ändå! Sen att cykelbrännan får omdefinieras på höst/vinter är en annan sak. Snarare tvättbjörn än bonnbränna alltså! Men lite sol är alltid skönt!

Igår lördag blev det bara morgonsimning med Human Ambition gänget. En skön (men tidig!) start på dagen. Kändes rätt bra, fick in bra flow i poolen. Men det var enda träningen igår så tills idag var jag redo för mer cykling.

Jag var ute på Färingsö idag som vanligt och trampade totalt 13 mil. Det fick bli en ny variation på mina favoritvägar. Körde två större loopar, men kom på till sist att jag saknar min Björkvik-slinga på 10km (den som är grusig just nu). Även om det låter segt att köra runt på samma väg, så får man ihop många mil där! Nu körde jag längre loopar, men fick ändå “bara” ihop 13. Men det fick räcka bra idag.

Det kändes bra i kroppen idag. Cyklingen kändes bättre och bättre ju längre passet gick, och i vissa stunder fick jag en hallaluja-moment, att såhär ska det kännas på race-day!

Fler cykelmil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *