Cykling och triathlon är ju båda riktiga prylsporter. Har det med sporten eller utövarna att göra? Men det finns ju så många fina cykelprylar att skaffa sig, både mer eller mindre nödvändiga. Man ska inte bara cykla snabbt, man ska vara snygg medan man gör det! Och på en fin (och färgmatchad) cykel såklart.

Att shoppa kan jag tycka är rätt trist, eller ja kul i en liten stund när man går på stan. Sen tar tålamodet slut och det blir mest bara jobbigt. Jag vill liksom hitta det jag ska ha direkt! Som när jag och Sara var på stan i lördags, det blev ett rejält shoppinglångpass den dagen, vad trötta vi blev efteråt! Inte riktigt vad vi är tränade för, haha. En raid på stan liksom. (Men jo vi fick med oss en del fint hem)

Men när det gäller cykel eller sportprylar är det annorlunda. Det tycker jag alltid är kul att shoppa! Det känns som en oändlig godisbutik, med spännande färger och massor med funktioner. Och ny cykel, när vill man inte ha det? Även om den jag har är utmärkt och jag trivs bra med Valle (min tempohoj har självklart ett namn!), så suktar jag alltid efter en ny.

Det blir mycket cykelprylar under året, men det känns faktiskt helt befogat och okej. Man måste ju vårda prylarna! Så det blir service för Valle, och alltid lite småplock. Mycket slangar, nya däck och kassetter/kedjor. Nu senast inhandlade jag nya fräscha tubdäck för tävlingshjulen. Viktigt att ha bra prylar på tävling, för att minimera riskerna för prylhaveri!

Det finns många bra cykelaffärer att gå till personligen, men jag gillar även att köpa vissa prylar online. Finns många alternativ att välja på, både svenska och utländska siter. Nu i dagarna kommer dock en ny svensk onlinecykelbutik. Snart öppnar Bikester, en ny cykelsite där man kommer kunna fynda cykelprylar framöver! Något att peppa sig med inför kommande säsong alltså. Eller spana in ny cykel, som man alltid vill ha! ;)

Ny site, snart på svenska!


Vårda Valle, väldigt viktigt!

Shoppa cykelprylar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *