Nu i veckan ramlade årets träningstid över en större gräns. Alltid lite speciellt när det blir jämnt! Ja man kan ju diskutera det här med träning och träningsmängd. Vissa säger att antingen kör man kvalitet eller kvantitet. Jag vet hur de skulle placera min träning. Men har man tid att träna kan man ju faktiskt köra både och? Träna mycket mängd, men klämma in kvalitet också! Sen kan jag väl hålla med om att jag kör mycket mängd då. Men jag kör på på det som funkar för mig!

Jag gillar träningen, det är därför jag tränar! Jo visst sen är det kul att bli bättre och bättre, och prestera på tävling. Men om jag bara fick träna 3 min per vecka, som någon undersökning nyligen rekommenderade, då skulle jag bli ledsen. Vissa kanske har som mål att bli lika bra fast med mindre träning. (Så lite träning som möjligt typ). Som om träningen vore något negativt som man vill undvika.

Jag är inte en av dem. Jag vill bli (mycket) bättre, men med samma eller mer träning, inte mindre! Jag älskar ju träningen! Drygt 600 timmars träning hittills iår. Och för mig är det 600 timmars lycka!

Idag blev det lite styrketräning på gymmet igen (i väntan på kvällen), och sen blev det riktigt trevlig simning med Human Ambition gänget ute i Vårby. Vi körde en konditions-sim-loop i 1h 20 min och det var både roligt och jobbigt!

funbeat har jag koll på min träning. Där har de dock gått över till timmar nyligen, från att ha räknat minuter i alla år. Känns ovant. Med minuter kanske jag inte ens märkt det?

Triathlon är roligt! Här kör jag Challenge Barcelona 2010. 2010 tränade jag 600h under hela året. (Tack Funbeat för att jag vet detta, haha)

600+

6 reaktion på “600+

 • 12 oktober, 2012 kl. 00:13
  Permalänk

  Snyggt jobbat!
  På min funbeat ser det inte alls ut som på din.
  Och då menar jag inte bara gällande träningstid… ;-)

  Svar
  • 12 oktober, 2012 kl. 21:32
   Permalänk

   Tack Jörgen! Haha, jasså inte? Vad tränar du då, trädgårdsarbete? :)

   Svar
 • 12 oktober, 2012 kl. 00:14
  Permalänk

  stor siffra. förstår den nog inte. måste nog räkna ut per dag. blir ju mer än 2h! gigantiskt!

  Svar
  • 12 oktober, 2012 kl. 21:33
   Permalänk

   Jag förstår nog inte heller! :)

   Svar
 • 12 oktober, 2012 kl. 19:37
  Permalänk

  Du är bara så bra!!!!

  Svar
  • 12 oktober, 2012 kl. 21:33
   Permalänk

   Tack Maria! :)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *