Får man lov att vara supertrött en lördag kväll? Oj vilken lång dag det var idag, men den bara försvann! Det blev en tidig lördagmorgon som vanligt. Kallas det dedikation (eller bara galenskap?) när man frivilligt går upp kl.06.30 för att simma med bästa gänget en helgmorgon?

Vi i Human Ambition simmar lördagmorgnar ute i förorten. Egen bassäng, bästa simtränaren, bra övningar och lite peppande musik medans vi simmar. Idag var det riktigt tufft. Vi körde en konditions/styrkeloop under nästan hela passet, 1h 30 min. Den bestod av simning i olika farter blandat med att man skulle häva sig upp från kanten och sen köra styrkeövningar på land. Och så i och simma igen, och kanske köra simning utan andning, eller simparkour. Tufft var förnamnet! Oj vad det kändes. 5st loopar hann jag med och sen avslutade jag med 400m kontinuerlig simning (som då kändes riktigt lätt!). Får hoppas man blir simstark av det här!

Det var jobbigt men också väldigt roligt, vi peppade varann under tiden och jobbade på. Efter simningen åkte vi som vanligt till IKEA för frukost. Alltid trevligt!

Dagens andra träningspass skedde på eftermiddagen på SATS. Var på Medis för Glenns grymma spinningpass. Passade på att styrketräna lite kort innan passet, körde kort lite axlar och ryggövningar, för att aktivera lite muskler. Sen var det dags för bästa spinningen! Vi körde liknande upplägg som förut, kompanjerat med skön housemusik. Och en taggad Glenn som peppade oss till stordåd. Jag kunde knappt fatta att jag körde 4h trainer igår, nu kändes 90 min spinning som perfekt längd på passet! (Jag blev trött!) Men det är ju så mycket mentalt, vet man att man ska träna 1h, då är man trött efter 1h. Har man planerat 5h känns är man trött efter 5. :)

Vi körde iaf 5st 4 min tröskelintervaller på slutet. Och mina 21st 3min intervaller igår kändes som en dröm. Har det verkligen hänt? Jag måste ha varit inne i en träningsbubbla!

90 min spinning blev ett bra pass att avsluta dagen med. Sen blev jag trött. Skönt trött, och nu ska jag bara slappa med gott samvete medan jag kikar på livestreamingen från Ironman Hawaii. 


Dagens outfit. Nya cykelbrallor från Craft. Svarta, rosa, vita. Mina knallrosa låg i tvätten!

Lördag

2 reaktion på “Lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *