Måndag och en helt ny vecka att ta sig an, toppen! Jag började tidigt, lika bra att köra på liksom. Upp utan att fundera och sen ut på morgonjogg. Kläderna var framlagda och allt planerat, då går det. Annars är det väldigt lätt att prioritera sömn istället.

Jag tog en liten lugn 30 min morgonjogg här i parken. Runt, runt i mörkret och lyssnade på musik. Ett riktigt skönt sätt att vakna till liv på. Dock behövdes en del kaffe resten av dagen!

Ikväll var jag och styrketränade som vanligt. Jag körde hela mitt styrkeprogram och det tar en liten stund. Jag började med 15 min rodd. Riktigt skönt sätt att få upp värmen i hela kroppen.

När jag nu hade ångan uppe var det bara att köra på. Övningar för rygg och axlar betades av, med max 1 min vila mellan seten. Jag kände mig stark och kunde till och med höja på vissa övningar! Bra tryck och känsla i musklerna!

Sen blev det lite ben (stackars ben efter helgen!) med utfall, benpress och framsida lår. Avslutade med lite bra core med boll. 90 minuter senare och jag var piggare än jag varit på hela dagen! Träning är riktigt skönt! Man blir ju riktigt pigg. Bättre än kaffe. Kan jag vara beroende kanske?

Jag tyckte mig se en liten muskel under passet, här försöker jag hitta den! 


Hej det är jag som är biffen!

Styrka, styrka, stark!

2 reaktion på “Styrka, styrka, stark!

  • 16 oktober, 2012 kl. 18:50
   Permalänk

   :) blir snart en byggarblogg det här!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *