Dagarna rullar på och så var veckan slut. Tiden har inte räckt till allt, inget bloggande, men desto mer träning! Nu är det sista rycket med träningsmängd, jag lassar på fram till och med helgen, sen blir det nedtrappning och snart avfärd till USA!

I onsdags körde jag 90 min spinning som vanligt. Dock var det inte Glenn utan Michel som var vikarie. Ännu en bra instruktör med cykling som fokus (till skillnad från spinning). Vi körde intervaller hela vägen, och det kändes! Benen har varit sega i veckan, och det har känts lite jobbigt, men allt enligt plan. Snart får de vila och sen blir det superkompensation!

Torsdagen bjöd på styrketräning och sedan simning med Human Ambition. Jag var rätt trött och låg, och körde mest styrkan i väntan på att åka på simningen. Men som tur var så kändes styrketräningen bra och jag blev piggare och gladare igen. Körde ett kort pass på 40 min med fokus rygg, axlar och mage. När jag sen kom till simningen blev jag glad, som alltid. Det är så roligt att simträna tillsammans med alla grymma triatheter. Det blev 90 min simning, som bestod av teknikfokus med bra glidfas i vattnet och bra drag.

Idag fredag har jag haft träningsdag som vanligt. Jag tog en liten sovmorgon och sen stack jag ut i parken för morgonjogg. Precis när jag öppnade dörren startade hällregnet. Men det är väl tur jag tål vatten då! Jag gav mig ut ändå och joggade runt i 30 min för att vakna till. Riktigt skönt, och rätt lugnt. Kroppen känns bra men jag vill inte springa för mycket innan tävlingen.

Sen blev det trainer! Jippie-yey, trainer i 4h! Eller nej, så kände jag faktiskt inte idag. Jag plockade fram allt och körde igång, och idag var det jobbigt. Mest mentalt faktiskt. Men det kanske berodde på att jag hade sega ben och svårt att jobba upp pulsen. Men jag betade av en sak i taget, delade upp passet i massor med intervaller, och sen bara körde på.

Tankarna började smyga på om jag skulle “nöja” mig med 1h, eller kanske 2h. Men jag bet ihop och körde på. Det är jag nöjd med! Jag fick ihop mina 4h idag med, och vilken musik jag lyssnade på behöver jag ju inte berätta igen ;)  Jag ska nog ladda ipoden med lite ny musik till resten av helgen, har fått tag på lite Disco-Glenn musik (GRYM house!)!

Sista rycket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *