Sista dagen på mängdhelgen avklarad. Bara bita i och köra på, ända in i kaklet! Snart blir det nedtrappning och vila, så nu var det de sista längre passen att klara av. Med USA resan snart kommande, var det inga problem med motivationen iallafall!

Imorse gav jag mig ut på en morgonjogg efter en sovmorgon. Man måste ju inte gå upp 06.30 varje helgdag ;) Jag stack ut och sprang i parken här, samma varv runt, runt, det är jag ju van vid nu. Lyssnade på musik och benen bara trummade på. Det blev 45 min jogg, och det kändes väldigt bra. Skönt sätt att vakna och sen tog jag en långfrukost.

Efter lite vila på det så körde jag sen mitt planerade trainerpass. Sista trainerpasset på ett tag nu! Nästa gång jag sitter på cykeln är det i Florida!

Det blev 4 timmar idag igen, uppbyggt på intervaller:
– Uppvärmning 25min
– 30st 30/30 sek intervaller, igångdrag, nivå 1
– 5 min ladda om
– 12st 8min intervaller med 2 min rullvila (3 nivå 1, 3 nivå 2, 3 nivå 1, 3 nivå 2)
– 5 min ladda om
– 9st 4 min intervaller med 1 min rullvila (3 nivå 1, 6 nivå 2)
– 10 min nedrull

Körde på till Glenn-musiken idag igen, och det funkade bra! Ända tills efter 3h då ipoden la av. Det är verkligen i-landsproblem när man tränar så mycket att man inte hinner ladda prylarna. Fick bli radio via iphonen istället. Den fick dock ligga i en plastpåse för att överleva svettattacken från mig! Men musik hade jag, och 4 timmar fick jag ihop. Galet hur tiden bara försvinner när man tänker och fokuserar på en intervall i taget.

Jag är nöjd med sista trainerpasset. Det kändes helt ok. Klart benen är lite tröttare nu, men snart blir det superkompensation.

Cykeln åkte direkt från trainern ner i transportväskan. Nu är cykeln nerpackad, snart börjar jag också bli redo för avfärd! På torsdag åker jag till USA, för att köra Ironman Florida!

Missa inte mina inlägg därifrån! Har du bloglovin så lägg till bloggen här:
Follow on Bloglovin


Drinkbord för 4 timmars trainer. Vatten, zero, lite jordnötter och några torkade aprikoser. Låt festen börja!


Ja och så här ser det (fortfarande) ut när jag kör trainer. Nu har jag snart visat upp alla favoritcykelbyxor! 

Sista boosten!

10 reaktion på “Sista boosten!

  • 22 oktober, 2012 kl. 19:46
   Permalänk

   Tack Marre!

   Svar
  • 22 oktober, 2012 kl. 19:47
   Permalänk

   Tack Karla! Ska tänka på att jag joggar bredvid dig så kanske jag håller bra fart!

   Svar
   • 24 oktober, 2012 kl. 20:25
    Permalänk

    Haha, ja, du kan få inbilla dig att det var jag som höll tempot uppe. =)

    Svar
 • 23 oktober, 2012 kl. 07:44
  Permalänk

  Åh vad spännande! Kommer självklart hänga här och ha koll på dig!! När är själva loppet? Och kan man följa dig online?

  Svar
  • 23 oktober, 2012 kl. 11:00
   Permalänk

   Loppet är nästa lördag den 3e nov! Kan följas online via ironman.com!

   Svar
 • 24 oktober, 2012 kl. 19:19
  Permalänk

  Hur orkar du köra 4 timmar på trainern? Jag tycker att det är det absolut tråkigaste som finns i hela världen. det måste vara snöblandat regn för att jag ska ta till trainern och 1 timma är min absoluta maxgräns.
  Vilket pannben! Lycka till

  Svar
  • 26 oktober, 2012 kl. 05:12
   Permalänk

   Haha. Ja du, jag är väl rätt lättroad :) Kanske därför jag också gillar samma 10km loop att cykla intervaller på ute också! Jag kan fokusera ändå! :)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *