Måndag och ny vecka! Kort-kort vecka kan man verkligen säga! Och måndag betyder som vanligt styrketräning. Jag gillar verkligen styrketräningen, den är rolig! Det är kul att bli starkare och orka fler reps eller höja vikterna. Ser svart på vitt att jag är starkare, i min lilla styrketräningbok. Så nu var det sista riktiga styrkepasset innan avresa till tävling!

Jag hängde på SATS Södra ikväll. Ingen egen musik (min ipod är stendöd), men jag lyckades hålla fokus och peppen uppe ändå. Jag började med 15 min rodd, jag lyckas köra snabbare för varje gång! Det kändes skönt att få träna igen, oj vad jag saknat det ;) Skönt att känna pulsen öka och kroppen komma igång.

Sen var musklerna varma och så var det bara att ösa på.
Axlar: rotatorcuffen (3 olika övningar), axelpress med hantlar, baksida axlar med hantlar
Rygg: latsdrag, rodd-drag, latsdrag med raka armar
Ben: utfall med hantlar, benpress, framsida enben, vadpress
Core: planka mot boll, crunches, omvända crunches + lite rehab och stretch

Det var dagens program (som vanligt) och det kändes grymt bra! Ujj vad stark jag blivit nu! Och här kommer de efterlängtade spännisbilderna, a.k.a “dagens outfit”. :)

Sista minuten styrka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *