Onsdag var sista dag innan avresa till USA. Sista dag på jobbet på 2 veckor och också då jag var mest nojjig. Tyckte jag frös lite, ryggade tillbaka så fort jag hörde någon hosta. Klädde mig varmt och åt mycket frukt. :)

På kvällen blev det träning iallafall. Jag gick på Glenns spinningpass som vanligt. Det passet har hållt mig peppad, glad och motiverad hela hösten så fanns inget bättre sätt att avsluta träningen innan resa!

Vi körde 90 minuter fullt med intervaller. Riktigt kul! Jag tog i hårt, körde på och fick upp ett bra flås. Kände mig stark, en riktigt go känsla!

Det var bra med lite intensiv träning. En massa packande på kvällen, bars få timmars sömn och knappt 12h senare satt jag på första flygplanet. Nu är jag framme i USA efter en lång resdag (blev lång väntan i London). Är i Atlanta, kom fram här nu ikväll (torsdag). Imorgon kör jag ner till Panama City Beach, Florida. Kanske hinner med en jogg på stranden imorgon, det hade varit skönt att få röra på sig!

20121025-225012.jpg20121025-225027.jpg
20121025-225040.jpg

Spinning innan avresa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *