Uppladdningen fortsätter här i Florida. Det är alltså inte förrän nästa lördag, den 3 november som loppet går. (Ironman Florida). En vecka kvar att ladda och ordna med förberedelserna. Och slappa på stranden!

Idag har jag roat mig med lite blandade aktiviteter, varav lite lätt träning. Först ägnade jag morgonen åt att packa upp och sätta ihop min cykel. Alla delar var med och sitter nu på plats, skönt! Om några dagar blir Valle (cykeln alltså) ännu mer pimpad. Ni får se!

Sen åkte jag ut på löparutflykt mitt på dagen. Är ju bra att testa springa lite i värmen. Jag tog bilen och körde först löparbanan. Det är en tvåvarvsbana som är out-and-back, så 10km bort där man vänder i en nationalpark. Jag körde banan såsom den var så att jag kunde kolla in den. Väldigt platt, och mycket av banan går på småvägar genom bostadsområden. Där kan man nog få många hejarop förhoppningsvis!

Väl vid slutet av banan parkerade jag bilen och började sen springa. Joggade bort längs med vägen och in i nationalparken. Runt på en loop där och sen tillbaka. Dock ska banan ändras lite just där, men nu vet jag lite hur det ser ut iaf! Det blev bara 35 min löpning, men det fick räcka. Jag är ju ändå inne i min taperingperiod! Vila är bra, korta lätta pass hör till!

Efter löppasset hängde jag en knapp timme på stranden och jobbade på brännan. Sen kl.15 mötte jag upp med David och Linda, för lite simning. Första OW-passet sen Kalmar, yes! Krånglade på mig våtdräkten, sen stack vi ut och simmade. Nåja, vi startade iaf ihop, sen såg jag bara David långt borta! :) Simmade längs med stranden, först med vågorna. Sen när jag vände insåg jag varför det gått så fort. Jäklar vad jag fick kämpa på vägen tillbaka. Vågorna var rätt rejäla idag, och det tog nog 3 ggr så lång tid att simma tillbaka mot vågorna som när jag simmade med. Men vattnet var fint! Väldigt klart vatten och alla tankar om hajar och hemska saker, fick jag tränga bort. Inga maneter såg jag heller. Gött! 40 min simning fick det bli, sen blev det lite för guppigt där ute.

Satt sen på balkongen i solen ett tag och slappade. Riktigt nice att bara lyssna på havet. Ikväll blev det middag ute med David och Linda. Diskuterade taktik inför loppet. Och vad man ska äta och inte äta innan. Nu en hel vecka innan race gick det bra med en god köttbit. Gott! Men inför loppet kanske det blir mer lättsmält mat. Får hoppas på att man får en bra dag nästa lördag. Det är mycket som ska stämma! Tills dess fortsätter tapering-veckan!

Lätt träning

3 reaktion på “Lätt träning

 • 28 oktober, 2012 kl. 08:36
  Permalänk

  Du ser ju ut att vara i galet bra form!
  Inte så konstigt med tanke på hur målmedvetet och konsekvent du tränat.

  Det ska bli väldigt kul att följa dig nästa lördag.

  Svar
  • 28 oktober, 2012 kl. 15:50
   Permalänk

   Tack Jörgen! Jag hoppas formen finns där, man vet aldrig förrän det är dags!

   Svar
 • 28 oktober, 2012 kl. 18:53
  Permalänk

  Jäklar vad nice! Sol, värme, träning, strand! Du är så himla värd denna veckan och ett bra lopp på lördag så otroligt disciplinerat du har tränat länge. Håller alla tummar för att du får en toppenvecka och lopp! Kram!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *