Idag har det varit en lugn dag för mig här i Panama City Beach, FL. Inte så mycket träning men en del fix inför tävlingen. Idag öppnade registeringen och expo-området, äntligen! Jag åkte dit på förmiddagen med Valle (cykeln) i bilen. Nu skulle han pimpas!

Jag har hyrt ett par tävlingshjul som är snäppet bättre än de jag kört på innan (högprofil 808, de som syns i min header). Nu har jag hyrt 1080 fram och sub-9 disc bak (ZIPP) inför tävlingen. Oj, vad det kommer gå fort nu! Eller ja, det får jag hoppas! Nu får jag mer fart för varje watt jag lägger in! (Inte för att jag har koll på hur många watt jag kör på race, men ändå, ni fattar)

Så medans Valle blev tillfixad (de bytte hjul, kassett, ställde in växlar och sånt), gick jag och registrerade mig och hämtade ut ännu en Ironmanryggsäck. Träffade på några fler svenskar på området (från bl.a Västerås), det var svenskar överallt! Trevligt! :) Snackade även med några trevliga volontärer. De var så gulliga. Damen som gav mig mitt race pack frågade var jag var från, och när jag sa “Sweden“, sa hon “oh, yes, I just met a few guys from Switzerland!” :) Det var många trevliga volontärer där, och alla så hjälpsamma!

Dagens enda träning blev en dust i havet. Jag mötte upp med Anders efter lunch för att testa på vågorna, och JA de var jobbiga idag med. Ska det vara såhär på lördag, går jag från tidsmål på simningen till ren survival-mode.

Vi tog oss ut en bit, förbi där vågorna bröts, och sen ut, men det var stora vågor där med. När vi simmade med vågorna gick det väl ok. Ok man blev runtkastad som en vante. Men på vägen tillbaka var det riktigt tufft. Simning i en tvättmaskin typ. Dryga halvtimmen fick räcka, sen hade jag fått saltersättning så det räckte för idag. Blev sen en lugn eftermiddag på balkongen där jag somnade i solen. Trött idag, lika bra att ladda upp för dagen D!


(Ja, jag inser att jag troligen kommer bryta mot alla triathlon-färgkoder som finns vad gäller matchning och snygghet. Röda dekaler, med oranga dekaler på hojen, och rosa linne på mig. Men jag kommer iallafall att ha vita strumpor! haha. Jag får cykla så fort så ingen hinner se!)

Pimp my ride

6 reaktion på “Pimp my ride

 • 1 november, 2012 kl. 06:46
  Permalänk

  Cyklar du tillräckligt snabbt så kommer ingen kritisera dig, men alla kommer att kopiera dig. ;-)

  Svar
  • 2 november, 2012 kl. 05:24
   Permalänk

   Haha, ska tänka på det, så jag kan trampa ännu hårdare!

   Svar
 • 1 november, 2012 kl. 08:36
  Permalänk

  Karin det ser underbart ut over there, men duuuuuuu inte matcha cykeln??? Me liiiiiiiike, go go go

  Svar
  • 2 november, 2012 kl. 05:25
   Permalänk

   Haha, ja jag vet. Galet!! ;) Tack!

   Svar
 • 1 november, 2012 kl. 22:18
  Permalänk

  Ser ruskigt snabb ut! Kör hårt!
  Är inte alla avundsjuk… :)

  Svar
  • 2 november, 2012 kl. 05:25
   Permalänk

   Jag ska köra hårt! Lovar!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *