Oj vad dagarna går fort här nu! Redan torsdag och bara en dag kvar innan raceday! Idag har jag tränat lite och fixat en del, och varit på welcome dinner/pre-race möte.

Fixade en del med min cykel, och prylar som ska med, och började organisera alla race-bags. Det gäller att komma ihåg vad man ska stoppa i dem, så det inte blir knas! Typ råka ha löparskorna i bike-bag eller tvärtom. Ingen bra kombo!

På förmiddagen stack jag och Anders ut och simmade igen. Oj vilken skillnad det var från igår. Nu var det mycket lugnare i havet, och det enda som var ett äventyr var att ta sig igenom vågorna, förbi brytningen. Där kastades man runt lite, men sen väl ute i havet, var det jättefint idag! En riktig drömsimning. Blått hav, flöt på bra, solen skiner, bara simma på. Såg inga farliga fiskar heller! :) Vi simmade lite sprints och övningar i typ 40 minuter sen simmade vi in igen. Lite läskigt att ta sig “förbi” vågorna igen, men det gick. Det känns som att det kommer stjäla mycket energi på lördag, att ta sig genom vågorna, upp och varva på stranden och sen springa i vågorna igen.

Sen bytte jag våtdräkt mot shorts och linne. Varmare och shortsväder idag, yey! Och så gick jag bort till expot. Nu var det väldigt mycket mer folk där idag, och långa köer. Men jag behövde köpa  det sista av mina prylar inför tävlingen, så det var att bara snällt vänta i kön.

Väl åter i lägenheten gjorde jag mig redo för lite cykling. Det blev bara en väldigt kort runda, just för att känna på hur de nya hjulen kändes. Cyklade bort längs med stranden, och idag var det fullt med atleter ute, både som sprang och cyklade. Jag vände innan cykelbanan går norrut, och cyklade samma väg hemåt. Väldigt lugnt, och rätt nice. Klart cykeln rör sig lite mer, men vilket häftigt ljud det blir med disc! Låter som att någon ligger bakom hela tiden. Men nej, det var ju bara jag :)

Ikväll var det middag och pre-race möte. Amerikanskt och helt okej. Lite tal, lite inspirerande filmer, och lite pepp inför lördag. We will finish this! 

Det närmar sig!

5 reaktion på “Det närmar sig!

 • 2 november, 2012 kl. 18:12
  Permalänk

  Stort lycka till! Har följt bloggen ett tag nu, grymt inspirerande!

  Svar
 • 2 november, 2012 kl. 18:35
  Permalänk

  Lycka till!!!!

  Biffen

  Svar
 • 2 november, 2012 kl. 19:42
  Permalänk

  Stort lycka till nu världens bästa KarinTri! Njut och kämpa!

  Svar
 • 2 november, 2012 kl. 20:55
  Permalänk

  Kör hårt & enjoy! Hls Peter (HA)

  Svar
 • 3 november, 2012 kl. 02:05
  Permalänk

  Tack för all pepp, det värmer! I will do my very best!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *