Så var det dan före dan! Imorse vid soluppgång stack jag och Anders ut för en sista inför-tävling simning. Nu var vattnet lugnt och fint, och det ser ut att bli toppen inför imorgon också. Perfect race conditions! Lugnt vatten, ca 80 farenheit (27 C) som högst under dagen, lugna vindar från sydväst, och sol hela dagen.

Nu är cykeln och bike & run bag incheckade. Allt redo. Karin också redo, snart tror jag! Ladda, ladda, ladda! Kommer bli grymt att köra! Och ja, jag vet att det inte BARA är cykling, bara roligt att ta bilder på fina cykeln :) Ska simma också, och springa marathon. Just ja!

Följ mig imorgon! Vi ligger 6h efter just nu (vintertid ställs om natten till söndag, för er som vill sitta och anmäla er när det öppnar för 2013 på söndag). Starten går kl.07 här, och jag har startnummer 574!

Gå in på www.ironman.com och klicka på coverage, eller sök upp Ironman Florida. Någonstans där ska man iallafall kunna se hur det går för oss!

Ironman Florida – följ mig!

En reaktion på “Ironman Florida – följ mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *