Vad kul att ni är så många som varit inne och läst min race report från Ironman Florida! Tack för alla kommentarer och pepp här och där, jag uppskattar det verkligen!

Nu har jag gått in i en annan fas  – säsongsvilan. Det är faktiskt rätt skönt och passande att ha säsongsvila just i november. Det är mörkt och kallt. Skönt att vara inne i värmen. Perfekt för att ha slapp-perioden då ju!

Jag har vilat i 2 veckor nu, ingen träning alls. Kommer inte ihåg när jag gjorde det sist, det var nog några år sen. Idag blev det lite träning, jag gick på Disco-Glenns spinningpass idag, för att jag kände för det! Mitt favoritpass helt enkelt. Vet dock inte om det var så lugnt att börja med 90 min spinning första passet direkt, men det var roligt!

Så nu är jag iaf igång med lite rörelse igen, men säsongs”vilan” fortsätter november ut. Träna lite när jag känner för det, vila om jag känner för det. Ingen planering, ingen press. Bara lyckas varva ner för att sen kunna ladda om för nästa säsong! Ny planering för nya säsongen ska göras, men inte än. Jag ska låta allt sjunka in först. Min toppensäsong 2012!

Jag har också lyckats matcha denna lugna period med annat roligt. Istället för att gå och längta efter träning och bli (FÖR) rastlös, har jag fullt upp med flytt. Möbeljakt, planering och fix. Om en vecka går flytten in till stan igen. Nytt område och då med nya träningsområden!

Nya området! Backen där bilden är tagen (Hammarbybacken) kommer jag att se från mitt fönster. Kommer bli lockad att köra backträning kanske? 

Säsongsvila

En reaktion på “Säsongsvila

 • 21 november, 2012 kl. 08:57
  Permalänk

  Halkade in på din sida på ett “bananskal” och kände igen dig för du har samma cykel som jag. Såg dig i Kalmar.
  Grattis till dina race o kör hårt nästa år vi kanske ses.

  /M

  ps. Har precis sålt Avelón o köpt en Argon18. Får väl se om jag ångrar mig……

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *