Nu är det redan december! Oj vad tiden går fort just nu. Ny månad och nytt väder. Från en grå och regnig november till en vit, askall ljus och fräsch december! (På med underställen, NU!) Jag menar -17, var kom den ifrån?

Något annat som också är ljust & fräscht är min nya lya. Oj vad mycket plats jag har nu! Men lugn, snart kommer cyklarna få sin plats här, och också trainern. Det blir spännande att se vad mina grannar tycker om den. Annars har jag ju en balkong att köra trainer på, kanske inte i -17 dock.

Jag har varit väldigt duktig på att vila i november. Men det var ju lite det som var planen. Skönt har det varit, att slippa tänka på om jag “borde” träna, och bara hinna fixa med allt som behövts fixas med nu med flytten. Totalt 3 pass blev det på en månad.

Men nu är det som sagt december, och nu har jag satt igång! Nu startar träningen inför säsong 2013. Spännande och roligt! Nu hade jag vilat så mycket så jag riktigt längtade till träningen ikväll.

Det fick bli ett spinningpass på SATS. Ett 60 minuters pulspass där vi såg pulsen på skärm under passet och jagade upp den i olika zoner under intervaller. Jag fick upp pulsen en del, men jag saknade lite den där kicken av träningen jag längtade efter. Jag hade sett fram emot en rejäl dos träningsknark, men så blev det bara “blaha”. Men den kanske kommer. Nu när jag inte tränat på länge har jag insett ÄN mer hur bra jag mår av att träna. Så jag ser fram emot kommande säsong! Mer detaljer om den i kommande inlägg! Nu är jag iallafall igång!

Nu är jag igång!

2 reaktion på “Nu är jag igång!

 • 4 december, 2012 kl. 11:07
  Permalänk

  Hoppas du inte gjorde samma misstag som jag. +8kg under min off-season… :-(

  Svar
  • 4 december, 2012 kl. 13:24
   Permalänk

   Ajdå :/ Ja det är väldigt lätt hänt, har hänt mig med. Nu var jag dock inställd på att det inte skulle ske, så har inte unnat mig en massa, så väger +1.5 jämfört med min tävlingsvikt innan Florida. Nu får man passa sig för julen! ;)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *