Ja det var väl lite typiskt, att just denna veckan när jag skulle sätta igång och träna “på riktigt”, eller ja kanske mer “överhuvudtaget”: Ja då blir jag krasslig? Vilken tur att jag ännu känner mig lugn inför säsong -13 och att jag inte får panik för missade träningspass. Jag har faktiskt inte hunnit gå igenom träningsplanen helt ännu om jag ska vara ärlig. Inte haft tid helt enkelt.

Idag i snökaoset i Stockholm var jag ute och pulsade i snön, mellan olika kontor. Kände redan i morse på snöpromenaden till bussen att det dunkade mer än vanligt i bröstet, blev lite förvånad faktiskt. Sen under dagen, i snöstormen blev det lite värre, och under eftermiddagen kände jag att halsen inte var helt 100.

Helt galet med snö och blåst idag i Stockholm. Vilket dump över stan! Helt jäkla galet säger jag bara. Och vilket kaos. Jag kan inte undgå att fundera på vad en sådan väderdag kan kosta samhället, och hur det påverkar oss alla. Bilar kör fast, bilar i diket, skadade människor, olyckor. Folk som inte kan ta sig till jobbet alls, eller blir väldigt sena (dålig produktivitet en dag som denna helt klart). Och så hojtar folk om att det är underbart med snö och att det inte alls var så farligt. Typ att “Stockholm kan inte hantera lite snö”. Men ok, om det inte var mycket idag, VAD är då mycket?

Det var såklart inget att stressa upp sig för, utan mer bara gilla läget och göra det bästa av det. Vänta på t-bana, vänta på bussar, pulsa fram i rak motvind och snö. Allting tog dubbelt så lång tid för mig idag, och jag försökte ändå skynda mig runt för att hinna jobba mina timmar. Jag hade planerat Disco-Glenn spinning ikväll men insåg att jag inte skulle hinna dit. Kanske lika bra då jag ändå började känna mig sämre. Jag fick ändå sitta kvar och jobba en stund ikväll. Sen traskade jag hemåt, hittade t-bana och buss som tur var och kom hem till mitt sköna hem.

Så nu blir det te och vila. För att försöka kurera mig. Jag som är anmäld till 3h spinning på lördag med bästaste Disco-Glenn. Hoppas, hoppas det här bara är en endagskrasslighet! Tur jag har en fin tekopp att peppas av. Nöjd över fina resultat under året som gått. Och ja, det är ju faktiskt mest lägligt att vara sjuk krasslig NU om jag nu ska vara sjuk nån gång. För det är väl så det funkar? Om nu, inte sen då väl?

Typiskt

7 reaktion på “Typiskt

 • 6 december, 2012 kl. 08:45
  Permalänk

  Våra inlägg igår såg nästan likadana ut! Jag håller på att kurera mig från en ond hals med te i min ironmanmugg :) Hoppas du mår bättre idag!! Vad har du för planer för 2013? :) Nyfiken!!!

  Svar
  • 6 december, 2012 kl. 16:54
   Permalänk

   Oj, ja jag såg det! Trist att du också är krasslig, krya på dig! Visst blir man gladare av IM-mugg? :) Planer 2013 kommer…en plan är iaf att jag ska bli snabbare!

   Svar
 • 6 december, 2012 kl. 14:32
  Permalänk

  Usch:( krya på dig.
  Mycket baciller i omlopp, jag ligger med feber, halsont och snuva. Men som du säger man får gilla läget och vila sig frisk.

  Svar
  • 6 december, 2012 kl. 16:58
   Permalänk

   Tråkigt! Ja krya på dig du med!

   Svar
 • 6 december, 2012 kl. 16:10
  Permalänk

  Krya på dig Karin!!

  Svar
  • 6 december, 2012 kl. 16:59
   Permalänk

   Tack A! Jobbar på det, med massa te och apelsiner :)

   Svar
 • 8 december, 2012 kl. 10:44
  Permalänk

  Hei!
  Har nettopp begynt å følge deg. Gratulerer med flotte resultat denne sesongen.
  God bedring (krya på dej….) Liker den TE koppen din forresten. Bra motivasjon tenker jeg! Ha en fin helg.
  Hilsen fra Norge:)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *