Nu är det dags. Att sätta igång med träningen igen, och starta säsong -13 på riktigt! Jag blev ju krasslig och sjuk på riktigt och det höll i sig i en vecka. Men det är ju såna tider nu, så är väl bra att ha det avklarat.

Nu har det dock gått så lång tid sen jag tränade att jag knappt vet hur man gör. Tröskeln ut känns plötsligt väldigt hög. Och så är jag i nya områden. Hur tar jag mig bäst till gymmet? Vilket gym? Hur kommer jag till badet? Var springer jag? Orkar jag ens springa? Ja det är mycket att ta reda på men det är väl bara att sätta igång.

Även om jag haft nästan träningsfritt de senaste 6 veckorna, har jag ändå totalt lyckats träna mer i år än någonsin förut. Kanske en extra bekräftelse då på att lite vila inte satt fel?

Planen är skriven, träningsplaneringen för första veckorna är satt. Och jag har tänkt börja lite lugnt, men komma igång med allt: simningen, spinning, löpning och den viktiga styrketräningen.

Imorgon är det måndag. Måndag är väl dagen man börjar träna? ;) Idag blir det iaf bara adventsfika och promenad i snön. Några promenader har det iaf blivit de senaste dagarna. Även om vila är bäst när man är sjuk så måste jag komma ut! Nu får jag hoppas jag håller mig frisk. Länge!

En av alla kvällspromenader i snön.

En vy från soffan, där jag spenderat mycket tid på sistone. Kan ni se vad som avslöjar att jag är en dedikerad triathlet? 

Dags nu!

4 reaktion på “Dags nu!

 • 16 december, 2012 kl. 15:15
  Permalänk

  Skönt att du är piggare och redo för att köra igång! Jag har åkt på ytterligare en omgång förkylning men hoppas kunna köra i gång i veckan igen!

  Det måste vara magneten som sitter på kylskåpet :)

  Svar
  • 17 december, 2012 kl. 23:53
   Permalänk

   Du såg den!

   Trist att du är sjuk igen, de här vinterförkylningarna är ju jäkligt sega, och uthålliga!

   Svar
 • 17 december, 2012 kl. 23:08
  Permalänk

  Hej! Ville bara säga att det var kul att se dig på min spinningklass idag. Tyvärr såg/fattade jag inte att du var du förrän du gick och då var det ju lite sent :) Som hyfsat trogen bloggläsare borde polletten ha trillat ner lite tidigare. Om jag springer på dig nån mer gång ska jag hälsa mer ordentligt. God jul och kör hårt!

  Svar
  • 17 december, 2012 kl. 23:54
   Permalänk

   Hej! Vad kul :) Tack för en bra klass ikväll! Jag återhämtar mig fortfarande. Jag gömde ju mig vid kanten så inte så konstigt om jag var anonym ;) God jul!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *