Så är det snart nytt år och tid för nya äventyr! Jag har dock varit fortsatt krasslig över julhelgen så träningen inför 2013 har fått vänta. Men då kan jag sammanfatta året som varit istället!

Så det är dags för en återblick av året som gått. Det är ju så lätt att jaga framåt mot nästa mål, och nästa. Men nu är det tid för reflektion och verkligen vara nöjd med det jag gjorde 2012.

2012 har varit ett fantastiskt år för mig. Riktigt roligt, med mycket träning, många fina minnen och upplevelser, och så 3 st Ironmantävlingar! 3 på en säsong, med väldigt stabilt resultat. Det får jag tacka min bra träning under året, att jag klarade av. För iår har jag tränat mer än jag någonsin gjort, men kroppen har också hållt bättre än förut. Kanske har jag lärt mig lite på vägen alltså?

Här kommer en liten(?) sammanfattning av året som gått, mestadels bilder. För er statistikfreak så kommer den delen sist! Träningen under vintern/våren:

I januari fortsatte jag simboosten jag startat över julhelgen med Human Ambition. Simfokus, simstyrka och många träningsvänner. Det blev mycket inneträning, styrketräning på gymmet, back-to-back spinningpass (3.5h) och sen blev jag morgonpigg och sprang lite morgonjoggar. Åkte till Playitas en vecka och där cyklade jag varje dag och körde en del timmar i utepoolen också. Älska träningsläger!

Playitas, ett träningsparadis!

Bra cykling på Fuerteventura. Aldrig vila, antingen backar eller vind som fint motstånd!

Hemkommen från boosten på Playitas (35h träning) fick februari börja med lite vila. Var på Nike Blast träningskonvent för skojs skull och gick på allt från spinning till zumba. Fortsatte morgonträningen, blev många fina morgonjoggar med Sara. Började mer med löpning och långpassen. Annars var det fokus på trainer. Körde ett trainertest och fick sedan program med intervallträning att köra. Kul och jobbigt! Nedräkningen till första Ironmantävlingen började, 100 dagar kvar!

Ett av alla snömoddspass med Sara!

Trainerträningen blev rolig med program och intervaller

I början av mars åkte jag ner till Skåne för att cykla lite med Elin. Första utecyklingen för året, och våren hade nästan kommit till Skåne! Blev även ett långpass löpning på söderåsen. Sen fortsatte träningen hemma, bra blandning på simning med gänget, styrketräning, spinning, trainer och löpning. Full rulle och många långa träningsdagar under helgerna! I slutet av månaden var det dags att åka till Mallorca för att vara cykelguide på Camp Mallorca. Första dagarna innan gästerna kom blev det rekning av cykelturerna vi sedan skulle cykla många gånger om. Härligt att äntligen komma till värmen igen!

Första cyklingen ute iår blev första helgen i mars

Löpning på söderåsen

Elin var lite bättre i terrängen!

Gråa löprundor hemma i Stockholm, men det var iaf barmark!

Är det grått ute får man vara en färgklick istället och liva upp det lite

Rekning de första dagarna på Mallorca

Uppför Lluc backen. Bra att träna på för här blev det sen många turer uppför!


Jobba på cykelbrännan

Det var vinter/vår det, nästa del på årskrönikan kommer snart!

2012 – Träningsårskrönika – del 1

3 reaktion på “2012 – Träningsårskrönika – del 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *