Nu fortsätter årskrönikan för träningen 2012. (Här är del 1) Våren 2012 blev en riktig träningsboost, då jag hade min första tävling tidigt på säsongen, redan i mitten på maj!

Första halvan av april spenderades cyklandes på Mallorca. Som guide på Camp Mallorca cyklade jag turer varje dag i solen. Blev många kaffefikor och skratt i solen. Lite simning och löpning också, men mestadels cykling. Uppför de flesta kända backar: Sa Calobra, Klostret i Felantix, och Lluc massor med gånger. Ledde även en 20-mila tur tillsammans med Bosse-Diesel, och efter den dagen blev jag Karin-Diesel då. Väl hemma blev det en del fokus på styrketräning, löpning och simning innan jag sista helgen i april åkte ner till Öland för en egen träningshelg. Cyklade hela långhelgen i vinden och avslutade april månad med att köra en 20 milare solo. Bra träning!

Den obligatoriska fikan i solen på Mallorca. Ingen cykling utan den!

Fika, fika, fika ;) Och lite cykling.

Backen Sa Calobra med alla sina serpentiner

Glada för att ha klarat av Felantix!

20-mila-tur, då kommer man nästan runt hela ön

Uppe vid träningsbacken. Den man (Mange) kör efter man har guidat cykelturer ;)

Lite solocykling på Öland. Motvind är ledordet!

Vind och kaffe kan göra mycket med humöret

Under min 20mila tur solo på Öland tog energin slut. Fick då lära mig hårda vägen att det finns faktiskt inga affärer nånstans på ön! (Inte där jag cyklar)

Maj månad betyder cykelväder hemma. Så första helgen i maj blev en sista träningsboost innan tävling. Det blev cykling på Färingsö och en del sista brickpass. Sedan bar det av till USA! Där körde jag säsongens första Ironman, Ironman Texas! Skönt häng innan race, väldigt bra och trevligt tävling. Körde på 12:08 och fick kämpa på avslutande maran i 32 graders värme. Men ett riktigt bra race!

Ute på Färingsö. Kaffefika som vanligt, bonuskatt!

Jag och Sara cyklade några fina turer ihop!

Intervallkörning på min favoritväg, Björkvik!

Allt är stort i Texas. Jag som tyckte min Chevy Tahoe var stor…

Elin vid simstarten, man fick simträna en gång innan race i den annars avstängda “dammen”.


Cykelincheckning, med fin cykelbränna

Fint i The Woodlands, iaf i parken

Simma, cykla, spring! Simmade fort för att vara utan våtdräkt, endast swimskin


En lång dag i värmen! 

Så gjorde jag misstaget att sticka ut och cykla helgen efter tävling. Benen kaputt, slutade med att Karin fick putta mig hem. Tur man har cykelkompisar! ;)

Lugn morgonjogg med Sara var mer lämpligt för min vila efter race!

Det var två händelserika månader på våren! Nästa del i träningsårskrönikan kommer imorgon!

2012 – Träningsårskrönika – del 2

3 reaktion på “2012 – Träningsårskrönika – del 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *