Igår på årets första dag var jag äntligen och tränade igen! Efter att ha varit krasslig (igen) över jul/nyår var det nu dags. Nu var jag bara lite snuvig, men kände att jag kunde träna ändå.

Så jag promenerade till gymmet för några timmars träning där. Var riktigt peppad och glad och såg fram emot passet. Var alltså en av alla som stod på gymmet direkt efter nyår, men det är väl bara bra att alla är där, vilket skäl man än har för att träna. Träning är bra och roligt, och jag hoppas att alla som nu börjar vid nyår även håller i träningen så länge det går. För kroppen mår ju bra av rörelse, det är helt klart!

Och som Disco-Glenn brukar säga: träning är kroppsvård av bästa sort! Kroppen är gjord för träning, inte soffa & chips.

Så jag var på gymmet i 3 timmar igår. Det känns i kroppen idag kan jag säga. Hej träningsvärk!

Först körde jag crosstrainer, alltså den där konditionsmaskinen, inte cross-whatever nåt annat. 30 min stod jag där och idag hade jag med pulsbandet så jag kunde se att jag tog i lite!

Därefter körde jag mitt styrkeprogram. Axlar, rygg, ben och core. Sist jag körde det var i mitten på november, och det märktes kan jag säga. Jag fick sänka vikterna, och det var tungt ändå. Men nu är jag iaf igång, se framåt, det kan bara bli bättre, och jag starkare!

Sist avslutade jag med att gå på ett löpband i en timme. Ja, jag var en av dem som går på löpband på gymmet, men löpning kändes som det skulle slita mer än det gav. Jag gick iaf raskt 6.6km/h med 1.5 lutning. Kollade även här på pulsen så jag inte gick och maskade!

Skön träning på gymmet, och jag blev pigg och glad! Nu ska jag njuta av min träningsvärk!

January 2013 calendar

Årets första pass!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *