Nu fortsätter årskrönikan för träningen 2012. Sommaren är alltid en härlig träning- och tävlingsperiod! Här är de föregående inläggen om du missat dem:
Del 1
Del 2

I juni var det dags att sätta igång med träningen igen efter vilan efter IM Texas. Det blev mer fokus på löpning, styrketräning och simning i veckorna och så fort det fanns en ledig dag var jag ute och cyklade. Färingsö kunde jag utantill! Det blev mycket cykling nu på racern – FUJI:n för att förbereda inför Vätternrundan. Vätternrundan cyklade jag SOLO som en utmaning, siktade på 10h men kom in strax däröver. Längst solopasset någonsin! Sen blev det en cykelhelg på Öland över midsommar. Även långpass löpning hanns med. Efter det fick jag till sommarens ENDA utesimpass i Källtorpssjön i Hellasgården.

untitled5
Väl påklädd i sommarkylan, med finhjulen på Färingsö

untitled4
Blev många löppass runt, runt på Karlberg. Närmsta “skogen” till mig.

untitled3
Cyklade SOLO runt Vättern. 30 mil i motvind, medvind, uppehåll och blixtar och regn!

untitled2
Cykelhelg över midsommar på fina Öland

untitled
Simning i Källtorpssjön en tidig vardagsmorgon. Blev bara en sån morgon dock.

I juli simmade jag desto mer i Eriksdalsbadets ute-50a. Alltid härligt att simma under solen. Jag körde Vansbro Triathlon, där jag kom 6a. Halvbra sim, supersnabb cykling och snabb löpning för mig. Men hela tävlingen med ett leende! Första tävlingen någonsin där jag inte tappat placeringar på löpningen!
Sen fortsatt fokus på styrketräning och återhämtning. Slutet av juli hade jag mitt hemmaträningsläger (=semester) och cyklade mycket och körde en del brickpass.

untitled6
Terränglångpass ute vid Hellas

untitled7
Vansbro Triathlon, halv-Ironman distans. En rolig dag!

untitled8
Mer cykling såklart!

Sommaren fortsatte med mer bra träning. I augusti blev det mer cykling på Färingsö innan jag åkte ner till Öland för att ladda inför Ironman Kalmar. Fin taperingperiod där i blåsten. Lagom till tävlingsdagen blev det vindstilla! Körde min bästa IM någonsin i Kalmar och fick en riktigt fin dag! PB på alla tre grenar och en glad Karin i mål efter en lång dag av sport! Tog nu lite mer vila efter årets andra Ironman, så resten av augusti blev lugn. Nu skulle jag bara ladda om inför säsongens sista utmaning!

untitled14
Simträning i havet på Öland

untitled13
Lite cykling, mycket vila under taperingveckan

untitled12
Cykelkärlek inför IM Kalmar

untitled11
Pre-race fix inför Ironman Kalmar

untitled9
Cykling och underbar publik under Ironman Kalmar!

untitled10
Min målgång på årets andra Ironman!

Träningsårskrönikan fortsätter snart, bara lite kvar nu!

2012 – Träningsårskrönika – del 3

2 reaktion på “2012 – Träningsårskrönika – del 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *