Helgen har spenderats träningsmässigt på gymmet. Det är ju rätt skönt att träna inne nu på vintern. Och det var gott om folk där!

Igår körde jag Disco-Glenns spinningpass på 90 minuter. Nu körde jag hårt men mådde ändå rätt ok efteråt, det var ju skönt! Passet bestod av mängder med intervaller, nu i mer blandning. Både 15sek styrkeintervaller, och sen en halv trappa med 2-4-6-8-10min intervaller. Det var riktigt bra drag och alla peppade varann till slutet. Skönt pass!

Idag körde jag istället styrketräning. Körde igenom mitt vanliga program med ben, axlar, rygg och mage. Nu kändes det redan bättre, som om kroppen hittat tillbaka till styrketräningen igen. Jag kunde höja på vissa övningar, men körde 2×12 reps som mål.

Efter det blev det rask promenad på löpband i en timme. Gick i 6.6km/h på lite lutning och fick upp värmen. Lyssnade på musiken från Disco-Glenns pass, så det gjorde mig glad. Och då går 60 minuter fort!

En skön helg på gymmet alltså! Och i SATS statistiken ser det ju väldigt fint ut just nu. Hela 4 pass på en vecka, det snittet kommer bara gå ner från nu, men 2013’s första vecka var ju fin! (Snittet för ett år ligger nog på 1.8 pass/vecka för min del!)

gym13

Gymhelg

En reaktion på “Gymhelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *