Idag är det min födelsedag! Jag fyller 32, och det var väl roligt, haha. ;) Känns inte så stor skillnad från igår måste jag säga. Och att jag fortfarande är i samma åldersgrupp i tävlingarna, 30-34 känns ju tryggt och bra. Kör i “tuffaste gruppen” på triathlontävlingarna i några år till alltså!

Det blev ingen tårta (för nu ska jag komma i tävlingsform) idag men jag firade med ett spinningpass hos bästa Disco-Glenn. 90min hård spinning som var riktigt jävlig och rolig. Så fick jag min träningskick av alla intervaller och sen gick jag hem och mådde illa ;)

Min egen present till mig själv får jag på söndag (berättar mer då!) och själva firandet med vänner blir om några helger framöver.

32. Nytt nummer att vänja sig vid. 32 är rätt fint ändå. Känns bra.

32happybirthday

Födelsedag!

6 reaktion på “Födelsedag!

 • 10 januari, 2013 kl. 08:35
  Permalänk

  Grattis Karin! Hoppas du får en underbar dag och ser fram emot att få veta mer om presenten på söndag. :)

  Svar
 • 11 januari, 2013 kl. 11:30
  Permalänk

  Tack så mycket!

  Svar
 • 12 januari, 2013 kl. 21:35
  Permalänk

  Oj, har inte varit på bloggen på ett tag, och så missar man din födelsedag!
  Så grattis grattis i efterskott!! :)

  Hoppas du hade en bra dag!
  /R

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *