Nu är det dags att kicka igång säsong 2013 på riktigt. Det är dags att ut och resa med cykelväskan (igen!) till värmen. Det blir en träningsvecka på Playitas, med några vänner, och jag ska cykla, cykla, cykla! Min födelsedagspresent till mig själv, precis vad jag önskat mig!

Igårkväll var det packning på gång, igen! Jag blir bättre och bättre på att packa ner cykeln tycker jag. Nu gick det så smidigt så jag nästan blev orolig att jag glömt något viktigt? Men jo, alla delar är nog med!

Jag tänkte på det, att jag reser alltid med cykelväskan! Iallafall alla gånger jag rest sen jag flyttade hem från USA 2007, har en cykel fått följa med. Bra drag att skaffa cykelväska, that’s for sure! Träningsläger, tävlingar utomlands, ja det är det jag tycker är roligt att göra på semestern!

Nu blir det en vecka i sol, vind och kuperad terräng på Fuerteventura. Living the dream! Happy birthday to me!

130112_packa_02

130112_packa_01

Mot värmen!

4 reaktion på “Mot värmen!

  • 14 januari, 2013 kl. 08:59
    Permalänk

    Grymt bra present! Har velat just detta ett tag men det har inte blivit av. Snälla, ta många (och då menar jag jättemånga!) bilder från anläggning och natur och lägg ut så att jag får underlag till införsäljning till resten av familjen. Tack i förväg! Lycka till!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *