Idag var det dags att åka hem igen till vintern i Sverige. Veckan på Fuerteventura har varit riktigt härlig! Igårkväll var alltså sista kvällen, och då var det dags att fira så vi öppnade vinflaskan vi fått av Playitas och skålade. För en helt fantastisk träningsvecka! Men så mycket partajande blev det inte, sen blev alla supertrötta och stupade i säng. Alla träningstimmar har gjort sitt, haha!

Imorse hann vi med ett sista pass innan vi skulle resa hemåt. Vi hade bokat en simbana i poolen till kl.08, så det var bara att traska ner till poolen i soluppgången. De hade yoga/gympa i soluppgången precis bredvid poolen, och vi hoppade snabbt i vattnet och började simma. Det blev ett lugnt morgonpass, jag bara improviserade lite. Körde 200-ingar och 100-ingar, och bara njöt av att simma i solen i en timme.

Sög åt mig all energi nu, för att spara minnena hela vintern och plocka fram dem när kylan är som värst här hemma. Frukosten åt vi också utomhus, i solskenet idag, för att verkligen njuta sista timmen av sol!

En flygtur senare och så är vi tillbaka i vintern igen. Det har varit en riktigt bra vecka på Playitas! Värme och sol, kul sällskap, många skratt, mycket träning och många cykelmil. En toppenvecka helt enkelt!

130120_playitas_01 130120_playitas_02 130120_playitas_03 130120_playitas_04 130120_playitas_05

Hemfärd från Playitas

2 reaktion på “Hemfärd från Playitas

 • 21 januari, 2013 kl. 13:01
  Permalänk

  Hej Karin. Tack för bra löpande och målande rapporter med många foton. Det känns som att jag har en hyfsad uppfattning om hur det är där nere. Jag kan absolut tänka mig att åka nästa vinter. Vad går ett sånt kalas på allt som allt (resan kan jag ju se på apollo.se men det verkar tillkomma en del som t.ex. att resa med egen cykel alt hyra cykel, hyra bana i poolen, gym etc)?

  Tack på förhand!
  //Jonas

  Svar
  • 21 januari, 2013 kl. 17:48
   Permalänk

   Hej Jonas,
   Ja kalaset blir inte så farligt dyrt, det mesta ingår. Priset för resan+boende+halvpension via Apollo varierar ju vilken vecka du väljer. De lågsäsongveckorna jag valt att åka på har kostat runt 6000-6500kr.
   Sen tillkommer ta med egen cykel (totalt 900) eller hyra cykel (ca 1100).
   Att boka en timme simning i poolen kostar 2.60 euro.
   Lunchat en gång.
   Fikat på mack några gånger, kaffe, läsk osv.
   Köpt vatten på dunkar i affären + lite torkad frukt + nötter.
   Just ja, och så internet 35 euro.
   Det var det!
   Hoppas du blir nöjd om du också åker dit!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *