Efter min 38-timmarsvecka på Playitas har jag tagit det lite lugnt i början på veckan. Jag har varit lite trött, så det har blivit vila, och igår blev det idrottsmassage. Idag blev det mer vila, istället för träning prioriterade jag att gå och inspireras av Lisa Nordén på Runners World’s event på Specialized. Världens bästa triathlet!

Jojje från Runners World var moderator och frågade många av de frågor vi fått ställa i förväg, och Lisa berättade om allt från träning till tävling och mentala förberedelser. Väldigt intressant och kul att få en inblick i hennes värld. Riktigt inspirerande, och så var hon väldigt trevlig också! Har nog aldrig blivit nervös förut av att snacka med en triathlet ;) Men hon var snäll, haha.

Inne på Specialized fanns det många fina cyklar, ville helst ha med en hem också. Promenerade sen hemåt i kylan. Kom på att jag bor farligt nu. Farligt nära 3 stora cykelbutiker inom en radie på bara någon kilometer!

130123_lisa_02130123_lisa_03130123_lisa_01

Lisa Nordén

En reaktion på “Lisa Nordén

  • 25 januari, 2013 kl. 08:41
    Permalänk

    Vad häftigt! Det eventet hade jag också velat åka till, synd att man bor i en liten håla så långt från Storstaden. Fast å andra sidan bor jag väldigt långt från fancy cykelaffärer också så det finns ju fördelar med allt. :)

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *