Förra veckan blev rätt lugn minst sagt. Blev mer en event- och vilovecka. Efter onsdagen med Lisa Nordén eventet, var det sen dags för ÖtillÖ event på torsdagen. Själv ska jag inte köra den tävlingen iår (var med 2010), men många jag känner skulle dit, så jag tänkte det kunde vara trevligt att mingla lite. Följde med som sällskap till Elin som sen fick plats via lotteriet. Grattis till alla som ska köra!

Sen kom fredagen och jag var trött. Tröttare än trött, vintertröttheten kanske kom ifatt mig ändå? Som tur var bestämde jag med Sara att ses på lördagen för lite träning. Vi var på SATS Medis och körde styrketräning ihop under förmiddagen, för att sen ta en fika. Vi körde roddintervaller som uppvärmning följt av ben, axlar, rygg och mage. Ett bra pass och det var skönt att träna igen!

Igår måndag försökte vi göra om det, på samma gym. Det är dock ingen bra idé (vet vi nu) att försöka styrketräna en måndag i januari. Det var fullt på gymmet, och inga maskiner/hantlar/bänkar lediga någonstans. Då tröttnar jag fort! Så vi körde ett nedkortat pass, bara överkropp, och sen fick det vara bra.

Så lite styrka har det alltså blivit sen sist. Hoppas kunna träna bort tröttheten snart, inte kul att vara seg och trött!

styrketraning_jan
Bild från Sara

Lite styrka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *