Så har det redan gått en vecka och nu är det februari! Ljuset återvänder, äntligen! Förra veckan blev det lite träning ändå, men jag höll mig inomhus. Körde 3 spinningpass, varav två med Disco-Glenn, styrketränade fredagkväll vilket var mycket bättre än måndagkväll! Sen avslutade jag med lite simning med Human Ambition i söndags morse. Ett härligt gäng som simmade 90 min i 50an på Eriksdalsbadet. Det var ett långt pass och det kändes i kroppen!

Idag är det måndag igen! Ny vecka att fylla med kul träning. Idag tänkte jag inte göra samma misstag att träna en måndagkväll, så det fick bli morgon istället. Jag var på SATS Medis imorse när de öppnade 06.30. Väldigt stolt att jag kom upp i tid, och vad skönt det var på gymmet! 10 min rodd som uppvärmning och sen körde jag styrketräning för ben, rygg, axlar och mage. Ett skönt pass, och snart hade jag glömt bort att det var morgon och kunde köra på med bra intensitet! Det enda tråkiga var att min ipod dog på gymmet idag. Nu la den ner helt. Den har verkligen slitits med all träning (och svett?)

Så jag åkte förbi stan på vägen hem och köpte en ny ipod. Har ipoden på gymmet, på trainer, på löppass. Superbra när den är så liten att bara knäppa fast i kläderna. Jag måste ju ha lite musik när jag tränar! Med musik kör man hårdare, eller hur?

Ikväll invigde jag min nya trainer här hemma. Första trainerpasset i denna lghten. Har investerat i en ny trainer som är tyst och smooth. Och viktigast av allt: enkel! Utan kopplingar till datorer som kan krångla, blev galet trött på min avancerade förra trainer.

Men min nya är bra! Kurt heter den. Kinetics by Kurt. Jag körde ett kort intervallpass på trainern. Lyssnade på musik (med iphonen i en plastpåse, hann inte ladda min nya ipod) och kollade lite halvt på teven. Och så var det bara att trampa på. Körde 3 block med 10×30/30 sekundersintervaller. På – hårt! Och så av. Och så på! Bara hålla koll på klockan och köra! Det var riktigt bra, snart svettades jag ordentligt. Blev en timme på trainern, kort och hårt!

Det var min måndag det. Nu välkomnar jag resten av veckan!

130204_trainer_01 130204_trainer_02 130204_trainer_03

Trainerinvigning och veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *