Oj vad dagarna går fort nu, speciellt senaste veckan. Helgen bara försvann i ett nafs, men det var nog för att det var fullt upp. Min kompis Elin kom på besök från skåne (också triathlet, såklart) och vi spenderade lördagen åt simträning (var först in på EDB, körde drygt 3km), sen förberedelse inför fest (hacka/fixa mingelmat) och sist ett besök på Glenns spinningpass. Lite hård träning innan festen var ett måste, för att få bort lite stress. 90 minuter tuffa intervaller, sen tog vi en taxi hem, och fixade iordning allt på 45 min innan första gästerna kom. Kombinerad inflyttning/födelsedagsfest hemma hos mig, och vi kan nog konstatera att det var några av Stockholms mest vältränade på samma plats samtidigt ;)

Söndagen blev en återhämtningsdag minst sagt, det är tufft att vara uppe halva natten ;) Måndagen blev också vila för mig.

Men sen har jag kört på som vanligt i veckan med morgonträningar och inneträning. 2 simpass med HA-gänget, idrottsmassage för att fluffa upp lite trötta muskler, styrketräning på gymmet och mer Disco-Glenn spinning. Fick även hans musik i present, så nu kan jag bränna på med grym pepp på mina egna trainerpass hemma. Grymt!

inflyttningUltralöperskan Maria och jag mitt i natten. Vi höll ut längst! Men fest i 9 timmar känns mer konstigt nuförtiden än typ en tävling i 9 timmar. Är man vuxen då? Eller bara galen? ;)

Veckans träning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *