Veckan som gått har varit bra träningsmässigt. Från att ha vaknat tidigt på vardagarna, utökade jag nu till att bli morgonpigg hela 7 dagar! Morgonträning alla dagar alltså, och det betyder att jag istället blir kvällstrött. Så bloggen har ekat tom tyvärr, men jag har tränat på!

Det blev hela 4 simpass denna veckan, så ett rejält simfokus alltså. Två morgonpass i veckan med sköna gänget på EDB. Igår var jag med Human Ambition ute i Vårby och körde ett bra pass. Bl.a körde vi 400m sub-max på tid där jag simmade på 6.34, vilket är en riktigt bra tid för mig! Den bra simkänslan fortsatte imorse då jag körde med HA igen, 4000m på EDB imorse, följt av en frukostfika på café. En riktigt bra start på dagen alltså! Men all denna simning gör mig också trött, det är riktigt skönt att sen bara kunna ta en powernap ibland på helgen, så det har jag passat på att göra!

Annars har veckan fyllts av 2 pass spinning (gått för både Jessica och Michel), 3 styrketräningspass på gymmet, fun friday där jag körde tabataintervaller på löpband och sen lite trainer hemma idag. “Bara” 75 min men det fick räcka. Fick in många 4-min-tröskelintervaller på den tiden!

Så 14 timmars träning, och en riktigt morgonpigg Karin är veckans resultat. Nedan är veckans soundtrack. Kör vidare med en innetränings-morgonpigg-Karin-sim-vecka till! Let’s go. Bring the action!

En vecka med simfokus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *