Idag har jag hängt på gymmet. Snart stammis där kanske, var där när de öppnade och igen ikväll. Morgonen blev det styrketräning som vanligt. Jag värmde upp på roddmaskinen och körde sen mitt program med ben, axlar, rygg och core. Intensivt och bra, max 1 min vila mellan seten. Körde samma låt på repeat och bara bombade på. Kände mig stark och kunde höja på en del idag, det är alltid trevligt!

Men resten av dagen har varit en sån där dag. Jag vaknade mitt i en dröm imorse, rätt trött, och kom väl i säng alldeles för sent för morgonträning egentligen. Det märks sen kan jag säga. Idag var jag irriterad, ofokuserad, och på något konstigt sätt korsades min väg idag av extremt många idioter på väg från gymmet till jobbet. Konstigt. Bara på små, små sätt, men ändå tillräckligt för att stjäla min fokus. Vissa skrattade jag mest åt, andra förundrades jag av. Konstigt att jag mötte så många just idag. Eller så var det jag som vaknat på fel sida?

reminder_iphone

Ikväll var jag på Glenns 90-minutersspinning. Den som jag alltid blir på bra humör av. Men ikväll var jag svårflörtad. Tankarna sprang iväg på andra håll, jag försökte hitta fokus om och om igen och köra på. Men det blev nog bara ett sisådär pass. Men ibland är det sådana dagar helt enkelt. Får ta nya tag tills imorgon.

Mina tips till mig själv är att gå och sova i tid ikväll. Och sen roliga klipp som framkallar skratt är alltid bra. Som nedan, påminner om det jag “tror” kan vara crossfit. Tur jag inte är frälst crossfitare alltså! Bästa: “That’s one” :)

Gymdag

2 reaktion på “Gymdag

 • 28 februari, 2013 kl. 06:07
  Permalänk

  Nä, jag är säker på att det var alldeles fullt med irriterande människor – inte du som hade dåligt humör. Du verkar köra riktigt hårt nu med simning, spinning och styrkan. Yey!

  Svar
  • 28 februari, 2013 kl. 11:42
   Permalänk

   Haha, tack Sofie ;)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *