Måndag igen och tillbaka till veckans rutiner. Imorse var jag riktigt trött när jag gick upp strax innan kl.06, även om jag lagt mig i tid. Kroppen behöver all sömn den kan få! Och sen är det ju så skönt att sova! Men jag tog mig upp och iväg till gymmet.

Det blev styrketräning på gymmet som vanligt en måndagmorgon. Uppvärmning 10 min rodd och då fick jag upp värmen. Sen körde jag mitt program med ben. rygg, axlar och core, och det gick riktigt bra. Jag känner mig stark, får bra kontakt med musklerna och kan öka successivt varje vecka. Kul med resultat!

Ikväll var jag på lite ny spinning. Jag åkte till SATS Regeringsgatan ikväll för 75 min spinning med Michel. Kände igen många i salen, och det speciella med passet var att Michel visade film till spinningen. Ikväll körde vi Sa Calobra, den kända serpentinbacken på Mallorca. Knappt 10km lång, och ca 6-700 höjdmeter och ingen annan utväg än att ta backen upp om man en gång kört ner.

Hela passet bestod av att vi först körde utför backen, och sedan körde den uppför, innan vi vände ner igen. 40 min kontinuerligt jobb uppför backen. Jag trampade på, kollade på filmen och levde mig in i den. Har kört Sa Calobra en del gånger och jag vet hur jäkla jobbig den är! Finns ingen chans till vila om man inte stannar helt!

Det var ett riktigt kul pass! Om mindre än 3 veckor åker jag ner till Mallorca som cykelguide på Camp Mallorca. Då blir det garanterat Sa Calobra igen!

Bilder från min första gång i Sa Calobra, 2009. Kört den varje år sedan dess!

saCalobra2009

saCalobra2009_2

Sa Calobra spinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *