Oj, redan är det mars månad och säsongen 2013 har satt igång i full fart. Träningen ligger i fas med planen, och tävlingarna ser jag fram emot! Men tiden går fort, tävlngssäsongen börjar närma sig!

Så vilka tävlingar kör jag då 2013? Jo jag satsar på en favorit i repris och kör alltså samma tävlingsschema som jag gjorde 2012. Jag tyckte om tävlingarna: både banor, stämning, publik och hur de ligger i tid under året. Fokus blir såklart de 3 IM tävlingarna. Det andra ser jag som en bonus.

Så mina race i år blir alltså:
– Ironman Texas (The Woodlands) 18 maj
– Vätternrundan SOLO 15 juni
– Vansbro Triathlon Halv-IM 6 juli
– Ironman Kalmar/Sweden (Kalmar) 17 aug
– Ironman Florida (Panama beach) 2 nov

imtexaskomboSimma, cykla, spring! Fortsatt fokus på ironmandistansen. Här från Ironman Texas. 

Tävlingar 2013

6 reaktion på “Tävlingar 2013

 • 4 mars, 2013 kl. 19:55
  Permalänk

  Låter som en grym plan! Cykelbilden där är ju helt fantastisk!

  Svar
  • 5 mars, 2013 kl. 21:47
   Permalänk

   Tack! Ja jag tänkte varför ändra något som funkat bra? :)

   Svar
  • 5 mars, 2013 kl. 21:48
   Permalänk

   Kul! Ja då har vi båda lyckats med steg 1 som nästan är svårare än att fullfölja racet: att anmäla sig och få en plats till det! Grattis!

   Svar
 • 7 mars, 2013 kl. 05:55
  Permalänk

  Hej! Snälla ta inte det här på fel sätt.
  Jag såg dig i Kalmar förra året och läser din blogg mycket mer sedan dess! Min första tanke när jag såg dig var att du är lite “större” än den normala lilla triathleten. Du är en fantastisk förebild. Du verkar göra ironman efter ironman, på en bra tid! Jag har gjort sprint och olympiska distanser. Ska göra Kalmar i år och är såklart väldigt nervös över det men jag är säker på att jag klarar det. Det jobbigaste är dock när de flesta (nästan alla) hör att jag ska göra triathlon (nu ironman) så tittar de bara på mig från topp till tå och säger “Du? Göra triathlon? Du ser inte speciellt fit ut.” eller “Du ser inte ut som en triathlet” Riktigt tråkigt tycker jag.

  I alla fall, lycka till med alla planerade lopp!

  Svar
  • 13 mars, 2013 kl. 12:12
   Permalänk

   Hej! Tack för din kommentar. Och tack för att du kallar mig förebild! Jag visar gärna att triathleter inte behöver vara stöpta i “en form”. Jag vill gärna inspirera och visa att kan jag, kan du också! Kul att du kört sprints och olympiska, då vet du vad det handlar om. Klart du kommer fixa IM Kalmar med bra träning! Bry dig inte om vad andra säger. Gör din grej. Viktigast är att du tror på dig själv, vet att du kan och gillar det du gör! Lycka till, vi ses i Kalmar!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *