Ikväll har jag haft vilokväll och varit på massage. Idrottsmassage hos Karin, alltid grymt. Jag hade längtat efter uppfluffningen av musklerna ett tag nu (och tydligen “glömt” hur ont det också gör med massagen). Med mycket träning förra veckan kändes det mer och mer som att det behövdes! Fick en rejäl genomgång av nacke/rygg/axlar och nu har jag mjukare muskler, iaf för ett litet tag.

Så det var massagen jag tänkte på imorse när jag körde morgonsim på eriksdalsbadet. Armarna var lite trötta och stela, men jag fokuserade på att bara “köra” tåget och räkna starttider och längder, och drömma om massagen. Lite till klarar ni armarna, lite till!

Vi var 4 i vår bana imorse och vi körde ett bra pass på 2700m. Det som kändes mest skrämmande var de 10x150m truckarfart. 10 är ju rätt många! Men vi betade av en efter en, peppade varann, räknade ner ihop och bara körde på. Och så vips så går tiden och längderna adderas.

Trots trötta axlar/armar så kändes det ändå bra idag. Skönt att simma och skönt att veta att jag kört alla mina planerade pass! Mycket simning nu, men jag börjar trivas riktigt bra i vattnet, och har fått in ett bra flow!

DCIM100GOPRO
Som fisken i vattnet! (Från en annan tidig simmorgon)

Morgonsim

2 reaktion på “Morgonsim

 • 6 mars, 2013 kl. 10:25
  Permalänk

  Cool bild! Jäklar vad du simmar! Jag tror du kommer få ett grymt 2013! Du tränar ju jättemycket och har nu dessutom rutin i kroppen efter många lopp!

  Svar
  • 13 mars, 2013 kl. 12:02
   Permalänk

   Tack Karla! Ja jag har haft lite extra simfokus nu, vägrar att träna utomhus i kylan. Varmt och skönt inne på badhuset!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *