Igår onsdag var det många plusgrader här i Stockholm. Nästan vår alltså och nästan barmark överallt! Jag fortsatte dock mina inneträningsrutiner och hängde på gymmet (SATS Medis) både morgon och kväll.

Körde styrketräning på  på morgonen. Uppvärmningen på rodden är bra, då hinner jag vakna till och bli varm. Sen körde jag ben, axlar, rygg och core. Har höjt en del nu på sistone och det känns bra! Bara jobbigt med axelpressen när jag alltid är rädd för att tappa hantlarna i huvudet. Men jag klarade det, igen!

På kvällen körde jag spinning som vanligt, Disco-Glenns grymma pass. Tog en del intervaller innan kroppen vaknade till på riktigt, men sen var det bara att köra på. 90 min pass, med 3 intervallblock. Härligt jobbigt, och skön känsla efteråt när man jagat upp pulsen!

Så vårdagen igår missade jag helt. Imorse när jag gick ut kl.06 var det kallt igen. Många minusgrader och is på vattnet. Men det var ljust! Riktigt ljust och det känns skönt. Snart är sommaren här kanske?

Åkte till eriksdalsbadet och simmade med bästa gänget imorse. La mig och draftade idag och det var skönt att simma i bubblor för en gångs skull. Passet vi körde på 2900m innehöll blandade farter, både en del maxande och sen lite catch-up teknik. En bra blandning. Avslutade med en all-out hundring på 1.30. Det kändes som en ok tid för mig!

En skön start på dagen! Nu får jag hoppas minusgraderna bara var tillfälliga. Vår, sol och barmark är ju något jag längtar efter!

20130307-101047.jpgDagsljus kl.06.04! Men lite is på vattnet.

Nästan vår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *