Så var ännu en fin träningshelg förbi. Jag har kört vidare på mina bra rutiner och träningspass. Helgen är ju sovmorgonstid även om jag morgontränat, man får iaf sova en halvtimme längre än vanligt! Fast efter så här många veckor med morgonträning får jag väl ändå kalla mig lite morgonpigg nu. Det är liksom skönt att vara ute och uppe före hela världen har vaknat.

Igår lördag körde jag simning med Human Ambition gänget ute i Vårby. I avsaknad av masterssimmarna (som körde masters-SM) fick jag avancera upp i snabbaste banan. Vi körde ett bra pass med teknik och blandade farter, och avslutade med att köra 100m medley på tid. Ett nytt PB för alla alltså! Det var roligt att köra, men jobbigt! Såg sen att våra tider tydligen var nära världsrekordet i medley. Ja världsrekordet på 200m då alltså ;)

Efter simningen körde vi social ikea frukost som vanligt. Alltid lika trevligt, och en sak som verkligen peppar en att komma upp tidigt en lördag morgon. Bra simpass och sen trevligt häng efteråt.

På eftermiddagen gick jag på Disco-Glenns spinning. 90 min intervaller, samma upplägg som vanligt. Lite ny musik dock och riktigt bra stämning. Jag körde på hårt och fick mjölksyra i benen och trött efteråt. Men snart blir det cykling ute på riktigt!

Idag har jag varit uppe imorse för simning på eriksdalsbadet, också med HA. Vi körde ett långt simma-igenom pass i 50an. Truckar/joggfart blandat med lite maxfart. (Se passet nedan). Jag hann inte med hela passet, men 4600m fick jag ihop. Det fick räcka gott för idag. Undrar om jag är överkänslig mot kloret i den där bassängen (eller hur mycket de har hällt i egentligen?), men jag har aldrig haft så ont i magen efter ett simpass förut. Ballongmage, tjena. Jag tror inte jag svalde halva bassängen iaf, men konstigt var det!

Hem och sen lite mer vila, och ikväll hoppade jag sen upp på trainern för ett pass. Var bara sugen på att träna igen, efter att haft en lugn dag. Körde 90 min trainer där jag efter uppvärmning körde 7min intervaller, med 3 min rullvila. Trampade på, jobbade på drivet, och slökollade lite på teve emellanåt. Svetten rann, och jag fick till ett bra träningsflow.

En bra träningshelg alltså! Som alltid går lite för fort. Förutom träningen har jag varit kattvakt i helgen, så haft lite gosigt sällskap. En som blev glad och ville gosa när jag tagit mina powernaps efter träningen, och som snällt överlevde mitt trainerpass utan att bli alltför rädd. Mysigt med katt, men han är egentligen ingen innekatt. Han blev kreativ och hittade lite leksaker/gömställen här hemma hos mig!

Nu laddar jag för sista veckan hemma i kylan innan det blir Mallorca!

130317_traning_02 130317_traning_04130317_traning_01130317_traning_03130317_traning_05

Träningshelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *