En vecka går rätt fort. Nu var det sista veckan hemma i snön innan jag åker till våren. Våren på Mallorca alltså. Bra tajmat, för jag är så ofantligt trött på vintern och kylan!

Jag har trappat ner träningen i veckan. Från dubbelpass i måndags (styrketräning och spinning för Jessica), till endast ett pass (simning, spinning, simning) om dagen tisdag-torsdag, till vilodag idag fredag. Tagga ner och ladda för en massa cykling alltså. Och en del simning, och löpning.

Ser fram emot en härlig semester på Mallorca. Jobbar som cykelguide på Camp Mallorca, och stannar på Mallis i 3 veckor. Blir 5e året i rad på Mallis. Imorgon åker jag!

120415_mallorca_5

En vecka

2 reaktion på “En vecka

  • 24 mars, 2013 kl. 21:36
   Permalänk

   Tack Jörgen, jag ska njuta ordentligt!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *