Vi har det bra här i solen på Mallorca. Cyklar varje dag, lite blandade distanser och farter för att variera. Idag körde jag en kort tur på 6 mil för att ladda inför morgondagens stora bergstur på 13 mil. Då åker vi buss ner till södra delen av ön och cyklar hela bergskedjan hem. Det ska bli kul! Blir en lång dag i solen.

Annars går dagarna väldigt fort. Man är liksom inne i träningsbubblan. Vi umgås, cyklar, äter buffe och ramlar i säng redan innan 22. Och så upp och hoppa och en ny cykeldag. Bästa semestern ever! Har varit här drygt en vecka nu och har knappt 2 veckor kvar. Snart betat av 100 mallorcamil. Får se hur många det blir.

Lite löpning har jag kört, bara mysjoggar. Sprungit längs vattenbrynet på stranden. Försökte verkligen ta in allt i mentala bilder idag. Solen, havet, sommarkänslan. Detta vill jag spara! Det blir många fina bilder att spara i minnesbanken. Fina cykelvägar, bra klungkörning, trevliga människor. En skön get-away helt enkelt!

130401_mallorca_01_fs 130401_mallorca_02_fs

Härlig cykling på Mallorca

2 reaktion på “Härlig cykling på Mallorca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *