Ny vecka och nya möjligheter till bra träning! Jag jobbar på att jämna ut träningsandelarna i mitt pajdiagram så idag var det dags för löpning. Kom hem sent efter att ha promenerat med tempocykeln till CykelCity. Det var läge att lämna in den på service, tyckte väl den var lite seg och lite väl knakig igår under cykelturen. Det kan vara bra med en cykel i tiptop inför race!

Så kom hem lite senare än vanligt, men siktet var inställt på löpning. Löparoutfiten på innan jag hann tänka och så ut! Nu hade det börjat regna lite, men det är ju perfekt för löpningen. Då blir det lite glesare i löparspåren.

Jag stack ut på en runda här i mina hoods, längs med vattnet fick det bli. 60 min planerat, och 60 min prick fick jag ihop innan cirkeln på löprundan var sluten. Jag sprang på i skönt tempo, och lyssnade på musik. Benen trummade på och det var skönt att springa. Lite hårt underlag är det längs med vattnet, men det är iallafall fin utsikt. En stund att bara fundera lite själv och jobba fram endorfinerna. En skön kväll i regnet!

130422_lopning130422_karta

Kvällslöpning

En reaktion på “Kvällslöpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *