Min fina vän (och en av Sveriges största träningsbloggare) Sara har börjat göra sina egna podcasts: Träningsglädje TALKS. Hon är riktigt duktig och gör roliga pods att lyssna på. Det senaste poden jag lyssnade på handlade om “Sexiga träningsbloggare“. Gå gärna in och lyssna, nu har Sara lagt upp ännu en ny pod!

I avsnittet om sexiga träningsbloggare tog Sara upp att vi “riktiga” träningsbloggare måste se upp, för snart blir vi omkörda av alla storbloggare som också börjar träna och skriva om hälsa. Och de vet hur man bloggar och får miljontals läsare! Så vi som bara tränar en massa får skärpa till oss lite, härma storbloggarna lite mer. Jag lyssnar, så här kommer lite spännisbilder, eller a.k.a dagens-outfit-bilderna.

Ikväll var jag seg och opepp att träna faktiskt, men på något sätt lyckades jag lura mitt trötta jag till att gå till SATS ändå. Bara att gå in och byta om, när jag väl sätter igång musiken i min ipod brukar jag piggna till.

Körde mitt styrketräningsprogram för överkroppen ikväll, fokus rygg, axlar och core. Det är häftigt, för så fort jag är uppvärmd och kör igång med styrketräningen så fokuserar jag totalt, glömmer bort att jag var trött och hungrig och bara kör. Stark, stark vill jag bli för att orka med all annan träning. Kunde till och med höja lite på vissa övningar idag, snart är jag tiillbaka på vikterna jag tog innan jag åkte till Mallorca!

Det blev ett skönt träningspass på gymmet ikväll! Sen lite outfitbilder. Ett taffligt försök, för jag kommer nog tyvärr inte upp i de sexiga träningsbloggarnas nivå. Jag kommer nog aldrig ha ett stativ, eller en fotograf med mig. Inte heller imponerar man som osminkad, sned fläta, samma gamla träningskläder, svettig, och så en fet cykelbränna på det också! Men så tränar jag också – på riktigt! :)

130429_styrka

Sexiga träningsbloggare

4 reaktion på “Sexiga träningsbloggare

 • 30 april, 2013 kl. 08:13
  Permalänk

  Och jag läser hellre en träningsblogg som handlar om en person tränar på riktigt och inte “bara” ser snygg ut i träningsoutfit. Och därmed basta. :)

  Svar
 • 30 april, 2013 kl. 08:14
  Permalänk

  Du ser iaf jäkligt fit ut. Go Karin!

  Svar
 • 4 maj, 2013 kl. 18:47
  Permalänk

  Tack! Och tack för att ni ändå läser min träningsblogg ;)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *