Några lediga dagar väntar och vad är då bättre än att fixa sitt eget träningsläger? Sol, en ö full med fina (tomma) vägar, cykeln och några vänner. Kanske inte som Mallorca, men Öland duger bra!

Dagen började som vanligt med morgonsimning med bästa gänget tidigt på Eriksdalsbadet. Jag hann inte simma så länge, men var riktigt nöjd med att jag tog mig dit ändå. Bara 40 min simning och sen var jag tvungen att kila upp för att hinna till idrottsmassage innan jobbet.

En välbehövlig idrottsmassage med min massagevikarie. Jag hade inte varit där sen i höstas och hon tyckte jag hade bättrat på ryggmusklerna och stabiliteten i korsryggen. Bra betyg! Jag gör nånting rätt! Kroppen fick en “OK” stämpel, och är nu redo för mer träning.

Sen (nästan) en hel dag på jobbet innan jag åkte söderut. Mot Öland och cykelcamp i 5 dagar. Jag och Sara kom fram sent, men hann kika på Ölandskartan över en kopp te. Checkade även väderleksrapporterna och valde den bästa. Iallafall sol och uppehåll och ett antal plusgrader. Vi får låtsas att vi är på varmare breddgrader! Och i avsaknad av mastodonta berg (som Sa Calobra) har vi alltid vinden. Vinden är vår vän!

130430_oland_01 130430_oland_02

Hej Öland!

2 reaktion på “Hej Öland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *