Idag var det så söndag och slut på helg och eget träningsläger på Öland. Men innan vi åkte hemåt skulle vi hinna med helgens sista pass. Jag och C-E bestämde oss för ett kort cykelpass följt av löpning, och Sara stack ut på ett långpass löpning.

Kort cykelpass idag betydde visst knappt 10 mil. Vi plottade ut en runda som gick lite i alla riktningar, för att testa lite nya vägar, och för att vinden skulle vara västlig idag. Då spelar det ingen roll om vi kör söderut eller norrut, sidvind kommer vi få!

Kroppen var lite seg och stel i början, benen kändes ok, men ryggen var lite stel och det tog nog en timme innan det kändes bra igen. Ju senare på träningslägret desto mer uppvärmning behöver kroppen! Men vi cyklade på där en sväng söderut och fick en del vind, jobbade på, och så kom vi in på de här mindre, fina vägarna. Vägar bara för oss, och ett härligt lugn runt omkring. Bara cykla på och njuta!

Efter knappt 10 mil var vi tillbaka igen, inga fikastopp idag heller, men korta fylla-på-energi-stopp. Det har gått åt en del bananer, och cola!

In och byta om till löparkläderna och så stack vi ut på bricklöpning. Jag tänkte mig 30 min brick, alltså springa 15 min ut och sen vända åter. Det var varmt, soligt och skönt, och jag satte på vintertightsen(!) och jacka, lite värmeträning är aldrig fel. På med ipoden och så joggade jag iväg till min musik. Ut på samma vägar där vi cyklat ut varje dag. Det kändes bra att springa, så pass bra att jag förlängde mitt pass. Blev en brick på 7km till slut och det var en riktigt bra avslutning på träningslånghelgen!

130505_oland_05130505_oland_02130505_oland_01130505_oland_03130505_oland_04

130505_oland_karta

Sista brick på Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *