Att fixa träningsläger på “hemmaplan” med vänner är enkelt gjort, och ger så mycket! Det behöver inte vara så invecklat och svårt, bara samla ihop ett bra gäng och träna tillsammans. Tränings”lägret” i veckan, med 5 rejäla träningsdagar har gett en total vecka motsvarande en av mina Mallorcaveckor. Kom upp i precis 30 timmars träning i veckan, och det puttade också upp mitt årstotal hittills till över 300 timmar.

På Öland fick jag ihop drygt 75 mil cykling och 12km löpning. En rejäl boost, och sista träningsmängden innan Ironman Texas som går om knappt 2 veckor. Hoppas jag är redo, nu har jag tränat det jag kan, nu återstår snart taper-perioden!

130505_oland_island_land_total 130505_oland_island_land_total_02

Training Camp Island-Land

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *